تأسیس اولین نیروگاه خورشیدی کشور در استان یزد و برخورداری این استان از زیرساختهای قوی صنعتی، امروز یزد را به عنوان پایتخت انرژی خورشیدی ایران مطرح کرده است.
البته این استان نه تنها در سطح ملی بلکه در عرصه بینالمللی نیز توجه صنعتگران و سرمایهگذاران حوزه انرژیهای تجدیدپذیر را به خود جلب کرده است.
نمایشگاه امسال که با هدف حمایت از توسعه زیستبوم انرژیهای نوین و گسترش ارتباطات بینالمللی در این زمینه برگزار میشود، فرصتی کمنظیر برای معرفی دستاوردها و نوآوری های حوزه انرژیهای تجدیدپذیر فراهم میکند.
«نگین توکلی» مجری این نمایشگاه در گفتوگو با ایسنا در رابطه با اهداف و محورهای اصلی این نمایشگاه، تصریح کرد: در سالهای اخیر نمایشگاه بیشتر با محوریت برق و الکترونیک برگزار میشد اما امسال با توجه به نیاز صنایع استان و علاقهمندی سرمایهگزاران، این نمایشگاه با رویکردی متفاوت و متمرکز بر حمایت از گسترش انرژیهای تجدیدپذیر به ویژه در صنایع استان و همچنین بخش گردشگری برگزار میشود.
به گفته وی، دو نشست تخصصی نیز با عناوین «کاربرد انرژیهای تجدیدپذیر در حوزه گردشگری» و «راهکارهای بهرهگیری از انرژیهای تجدیدپذیر در صنایع استان یزد و مزایای آن» به حمایت سازمانها و نهادهای ذیربط در حاشیه نمایشگاه برگزار خواهد شد و در این نشستها، با هدف بررسی ظرفیتهای موجود و ارائه راهکارهای عملی، میزبان صاحبنظران، متخصصان، تولیدکنندگان و سرمایهگذاران خواهیم بد.
توکلی افزود: نمایشگاه هشتم با هدف توسعه پایدار و انتقال دانش فنی بهویژه در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر برگزار میشود.
وی همچنین اظهار کرد: ما به دنبال ایجاد بستری برای تبادل ایدهها و معرفی جدیدترین فناوریهای حوزه انرژیهای تجدیدپذیر هستیم و این نمایشگاه نهتنها میتواند به ارتقای جایگاه این صنعت در سطح ملی و بینالمللی کمک کند بلکه فرصتی برای آشنایی بیشتر صنعتگران و سرمایهگذاران داخلی و خارجی این حوزه با فرصتهای موجود و نیازهای صنایع این استان است.
مسئول برگزاری این نمایشگاه بیان کرد: یزد به لطف زیرساختهای پیشرفته و حمایتهای مستمر بخش خصوصی و دولتی، به الگویی موفق در زمینه توسعه نیروگاههای خورشیدی تبدیل شده است. البته استقبال گسترده مصرفکنندگان برق از انرژیهای نوین نیز از دیگر مزایای قابل توجه این استان است که آینده روشنی را برای گسترش این صنعت ترسیم میکند.
وی با تاکید بر این که برگزاری نمایشگاه بینالمللی برق و انرژی در یزد نیازمند همکاری نزدیک سازمانها و نهادهای مختلف است، خاطرنشان کرد: مشارکت فعال بخش خصوصی، همراهی نهادهای علمی و صنعتی، و حمایت سازمانهای دولتی از جمله عواملی است که خوشبختانه میتواند نویدبخش موفقیت هرچه بیشتر این نمایشگاه در سطح کمی و کیفی باشد.
توکلی از تمامی فعالان حوزه برق، الکترونیک و انرژیهای تجدیدپذیر دعوت کرد با حضور در این رویداد، ضمن آشنایی با جدیدترین فناوریها و ظرفیتهای حوزه انرژیهای تجدیدپذیر در مسیر توسعه پایدار ایران مشارکت داشته باشند.
به گزارش ایسنا، این نمایشگاه که میزبان حضور هیئت تجاری تخصصی از پنج کشور منطقه و همچنین صنعتگران استان به ویژه در صنایع کاشی و سرامیک، فولاد و گردشگری است، ضمن ایجاد فرصتهای ارزشمند برای توسعه همکاریهای بینالمللی و گسترش زیستبوم نوآوری در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر، نقطه عطفی در صنعت انرژی تجدیدپذیر و بهرهوری برق ایران خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات