• یکشنبه / ۲۳ دی ۱۴۰۳ / ۱۵:۵۸
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1403102317071
  • منبع : بنیاد ملی نخبگان

تشریح روند اهدای «جایزه علامه طباطبایی»/تقدیر از برگزیدگان در اردیبهشت ۱۴۰۴

تشریح روند اهدای «جایزه علامه طباطبایی»/تقدیر از برگزیدگان در اردیبهشت ۱۴۰۴

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان به تشریح روند اهدای جایزه علامه طباطبایی پرداخت و گفت: جایزه علامه طباطبایی بالاترین نشان علمی بنیاد ملی نخبگان است که به اساتید تراز اول کشور اختصاص می‌یابد. این جایزه بر اساس آیین‌نامه و شیوه‌نامه‌ای مشخص، از میان اساتید و پژوهشگران برجسته کشور انتخاب و اهدا می‌شود.

به گزارش ایسنا، نخستین نشست شورای نخبگان با حضور حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان، سعید خدایگان قائم مقام بنیاد ملی نخبگان، سعید سهراب‌پور مشاور رئیس بنیاد ملی نخبگان، سید حسن حسینی مشاور عالی رئیس بنیاد ملی نخبگان، علی نیک‌بخت معاون مستعدان و آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان و نرگس حسین‌مردی معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان، رضا فرجی دانا، حجت‌الاسلام حمید پارسانیا، محمود فتوحی فیروزآباد، علی‌اکبر موسوی موحدی، شجاع احمدوند، فرناز جعفرپور و امید نقشینه در محل بنیاد ملی نخبگان برگزار شد.

نرگس حسین‌مردی، معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان و عضو حقوقی شورای نخبگان در نشست شورای نخبگان با اشاره به دوره‌های برگزار شده جایزه علامه طباطبایی افزود: از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۳، سه دوره از این جایزه برگزار شد و پس از یک وقفه، دوره چهارم در سال ۱۳۹۸ برگزار شد. در مجموع طی ۵ دوره، ۱۲۷ استاد برجسته کشور مورد تقدیر قرار گرفته‌اند. سه دوره از این مراسم با حضور رئیس‌جمهور وقت، یک دوره با معاون اول رئیس‌جمهور و یک دوره نیز با حضور رئیس بنیاد ملی نخبگان برگزار شده است.

توزیع جوایز و بررسی رشته‌های برگزیده

حسین‌مردی در خصوص توزیع جوایز، اظهار کرد: از میان ۱۲۷ برگزیده، ۱۲۱ نفر از اساتید آقا و ۶ نفر از بانوان این جایزه را دریافت کرده‌اند. متأسفانه تاکنون ۱۶ نفر از این برگزیدگان دار فانی را وداع گفته‌اند. در بررسی رشته‌ای، بیشترین برگزیدگان از حوزه علوم پزشکی و بهداشت هستند که ۳۶ نفر از این جایزه بهره‌مند شده‌اند. در حوزه‌های علوم پایه و فنی مهندسی هرکدام ۳۰ نفر، علوم انسانی و هنر ۲۴ نفر و علوم کشاورزی ۷ نفر موفق به دریافت این جایزه شده‌اند.

بازنگری آیین‌نامه‌ها و شیوه‌نامه‌های انتخاب برگزیدگان

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان همچنین از بازنگری آیین‌نامه‌ها خبر داد و گفت: با نظارت دکتر حسینی، آیین‌نامه‌ها و شیوه‌نامه‌ها بازنگری شده است تا شرایط انتخاب برگزیدگان شفاف‌تر و دقیق‌تر شود. اساتید نمونه کشور، پژوهشگران برتر و افرادی که بر اساس شاخص‌های علمی و استنادی معتبر بین‌المللی شناخته می‌شوند، سه گروه اصلی برای دریافت این جایزه هستند. فرآیند انتخاب برگزیدگان از طریق کارگروه‌های تخصصی و بر اساس جداول امتیازدهی انجام می‌شود.

برنامه‌ریزی برای تقدیر از برگزیدگان در اردیبهشت ۱۴۰۴

وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام شده گفت:‌ هدف این است که از برگزیدگان جایزه علامه طباطبایی در اردیبهشت ۱۴۰۴ و همزمان با روز معلم تقدیر شود. جلسات شورای نخبگان طبق برنامه‌ریزی‌ها تا ۳۰ دی‌ماه برگزار خواهد شد و کارگروه‌ها نیز تا بهمن‌ماه جمع‌بندی خواهند داشت. پیشنهاد برگزیدگان تا ۲۰ اسفند انجام و تأیید نهایی توسط اعضای شورای نخبگان تا فروردین ۱۴۰۴ صورت خواهد گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha