• یکشنبه / ۲۳ دی ۱۴۰۳ / ۱۴:۰۵
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403102316939
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری:

نیازمند استفاده از ظرفیت جهاددانشگاهی برای رفع آسیب‌های اجتماعی کرمانشاه هستیم

نیازمند استفاده از ظرفیت جهاددانشگاهی برای رفع آسیب‌های اجتماعی کرمانشاه هستیم

ایسنا/کرمانشاه سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه گفت: نیازمند استفاده از توان و ظرفیت جهاددانشگاهی در حوزه رفع آسیب‌های اجتماعی هستیم.

بهرام سلیمانی در نشست با رییس و معاونین سازمان جهاددانشگاهی استان، از جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد پیشرو در حوزه علم و فناوری یاد کرد و افزود: جهاددانشگاهی با بدنه علمی و زیرساخت‌های فناورانه، دستاوردهای ارزشمندی برای کشور و استان داشته است.

وی با تاکید بر لزوم بهره‌گیری هرچه بیشتر از توان و ظرفیت این نهاد در حل معضلات و مشکلات استان، گفت: در حوزه مسائل اجتماعی، مشکلات و معضلات بسیاری در استان داریم که ورود نهادی علمی مانند جهاددانشگاهی در این حوزه می‌تواند تا حد زیادی در رفع این مسائل و مشکلات اثرگذار باشد.

سلیمانی افزود: در حوزه رفع معضلات و آسیب‌های اجتماعی نیازمند کمک‌ سازمان جهاددانشگاهی هستیم و از هیچ همکاری و حمایتی در این زمینه دریغ نمی‌کنیم.

وی در ادامه از بیکاری به عنوان معضل اصلی استان یاد کرد و افزود: یکی از راهکارهای مهم در رفع این معضل، ورود به کسب و کارهای اجتماع محور است که مزایای بسیاری از جهات مختلف برای استان دارد و خواستار ورود جهاددانشگاهی در حوزه توسعه این نوع کسب و کارها هستیم.

سلیمانی در ادامه با اشاره به رویکرد مستقل جهاددانشگاهی در رویدادهای سیاسی، گفت: جهاددانشگاهی بارها نشان داده که حقیقتا یک نهاد مستقل است و وابسته به هیچ حزب و جریان سیاسی نیست و تنها هدف و رویکرد آن کمک به حل مسائل و مشکلات کشور است و ما هم پذیرای کمک‌های این نهاد هستیم.

این مسئول تاکید کرد: هر زمان و در هر موقعیتی که نیاز به حمایت از سوی استانداری باشد، حتما ورود کرده و این سازمان نخبگانی و علمی را حمایت می‌‍کنیم.

‌مسلم حدیدی رییس سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه هم در این نشست با قدردانی از حمایت‌های استانداری کرمانشاه، ضمن تشریح بخشی از ظرفیت‌های سازمان جهاددانشگاهی، گفت: جهاددانشگاهی یک نهاد مساله محور است و هرجا که معضل و مشکلی وجود داشته باشد، متناسب با ظرفیت‌ها و امکانات ورود می‌کند.

وی به برخی معضلات و آسیب‌های اجتماعی استان اشاره و تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین این آسیب‌ها، حاشیه نشینی است که با رشد فزاینده‌ای در حال گسترش است و باید ساماندهی جدی در خصوص این وضعیت صورت گیرد.

وی تاکید کرد: جهاددانشگاهی بر مبنای رسالت و ماموریت خود در این حوزه ورود کرده و مدل بومی توانمندسازی مناطق حاشیه نشین استان را تدوین کرده است.

حدیدی خاطرنشان کرد: برای اجرایی کردن این مدل بومی، نیازمند حمایت مسئولین استان هستیم و آمادگی خود را برای ورود به این حوزه اعلام می‌کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha