دکتر معتمدالصنایع، مجری این طرح نوآورانه، در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اهمیت این دستاورد، اظهار کرد: شیوههای مرسوم تدریس مورفولوژی و اکلوژن که عمدتاً بر پایه مطالعه کتب مرجع و تمرینات عملی روی بلوکهای گچی یا مومی استوار است، همواره با چالشهایی در انتقال مفاهیم و تجسم مبانی همراه بوده است. بنابراین پس از سه سال تلاش و همفکری، توانستیم این دستگاه شبیهساز را طراحی کنیم که به طور ویژه برای آموزش و ارزشیابی دقیق دانشجویان طراحی شده است.
وی با قدردانی از حمایت معاونت پژوهشی دانشگاه بجنورد و همکاری دانشجویان فعال در این پروژه، افزود: برای طراحی و ساخت این دستگاه، از دانش و مهارت دانشجویان رشتههای مهندسی مکانیک و الکترونیک نیز بهره گرفته ایم.
وی با بیان اینکه بازخوردهای آموزشی بسیار مثبتی از دانشجویانی که تاکنون با این وسیله آموزش دیدهاند دریافت کردهایم که نشاندهنده تأثیر شگرف این فناوری در یادگیری است، خاطرنشان کرد: این دستگاه شبیه ساز که یک فناوری پیشرو در آموزش دندانپزشکی محسوب میشود، علاوه بر فراهم کردن بستری نوین برای آموزش دانشجویان، امکان ارزشیابی دقیقتر مهارتهای عملی آنان را نیز مهیا کرده است.
به گفته معتمدالصنایع، برنامههایی برای توسعه این فناوری و کاربرد آن در دیگر شاخههای آموزش دندانپزشکی نیز در دست بررسی است.
انتهای پیام
نظرات