• سه‌شنبه / ۱۸ دی ۱۴۰۳ / ۲۲:۲۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1403101813843
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

استاندار آذربایجان شرقی:

جلسات ستاد تنظیم بازار مبتنی بر گزارش‌های واقع‌بینانه باشد

جلسات ستاد تنظیم بازار مبتنی بر گزارش‌های واقع‌بینانه باشد

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به نقش تعیین‌کننده جلسات ستاد تنظیم بازار در تامین کالاهای اساسی مردم گفت: این جلسات باید مستند به تحلیل بازار، پیش‌بینی قیمت‌ها و مبتنی بر گزارش واقع‌بینانه باشد.

بهرام سرمست شامگاه امروز در جلسه ستاد تنظیم بازار استان اظهار کرد: محور جلسات تنظیم بازار، بحث و تصمیم‌گیری‌ درباره اقلام ضروری به‌ دلیل سهم بیشتر آن‌ها در سبد معیشتی و مصرف خانوارها است.

وی اضافه کرد: با توجه به اهمیت گوشت قرمز، مرغ و نان در نزد مردم، دولت برای تامین و تنظیم قیمت این اقلام برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری دائمی دارد.

وی با اشاره به این که ارزیابی از میزان موفقیت عملکرد مدیران متفاوت است، تشریح کرد: به عنوان مثال به طور سنتی در ارزیابی عملکرد فرمانداران موضوع آرد، نان، کنترل و نظارت محسوس آن بسیار مهم است در حالی‌ که امروزه ارائه خدمات فرهنگی به عموم شهروندان یا طراحی و چیدمان مبلمان شهری برای افراد معلول و سالمندان در ارزیابی فرمانداران و شهرداران جدی گرفته نمی‌شود.

استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: سهم چشمگیر نان در شکایات مردمی از طریق سامانه ۱۲۴ توسط شهروندان، نشان می دهد که این مسئله باید توسط سازمان‌های متولی جدی گرفته شود.

وی مطرح کرد: سازمان‌های صمت و جهاد کشاورزی با همکاری نهادهای مسئول ذی‌ربط دیگر با نگرش هدفمند، توأم با تحلیل بازار و آینده‌نگری و با لحاظ‌ کردن هزینه خانوار در سایر هزینه‌ها و پیش‌بینی قیمت‌های آینده اقلام ضروری، گزارش سه یا ۶ ماهه در جلسات ستاد تنظیم بازار ارائه دهند. 

وی افزود: گمرکات استان در راستای حمایت و همراهی ستاد تنظیم بازار نسبت به تسریع در ترخیص کالاهای اساسی اهتمام کند. 

سرمست بیان کرد: همچنین سامانه ستکا به‌ صورت پایلوت تا آخر سال جهت تنظیم بازار به‌ صورت آزمایشی در استان راه‌اندازی شود.

وی اذعان کرد: در راستای ماموریت‌های ستاد تنظیم بازار برخی تکالیف به سازمان‌ها و ادارات محول می‌شود که باید به‌ صورت جدی انجام دهند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط‌ عمومی استانداری آذربایجان شرقی، وی با اشاره به قیمت بالای گوشت گفت: جهاد کشاورزی می‌تواند با کمک به بهبود الگوی مصرف خانوارها در مصرف گوشت و با ترویج فرهنگ استفاده از گوشت آبزیان علاوه بر کاهش هزینه سبد خانوارها به ارتقای سلامتی آنان نیز کمک کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha