به گزارش ایسنا، پیمان خضرایی در حاشیه بازدید خبرنگاران از مخزن ذخیره سازی سراجه با بیان اینکه بالغ بر ۴۰ هزار و ۶۶ کیلومتر خط لوله انتقال گاز در کشور وجود دارد، اظهار کرد: این شبکه از ۲۰ نقطه، مجموعه ۱۳ پالایشگاه پارس جنوبی، ایلام، خانگیران، سرخس، بیدبلند و ۲ مخزن ذخیره سازی گاز را تحویل می گیرد و از ایستگاه تقویت فشار و مراکز بهره برداری به مبادی مصرف ارسال می شود.
وی با تاکید بر اینکه این زنجیره بهواسطه اینکه ۷۴ درصد سبد انرژی کشور از گاز است، حجم زیادی از خدمات رسانی را دارد، گفت: ۳۴ درصد کل گاز تولیدی کشور در بخش نیروگاهی، ۳۴ درصد صنعت، ۲۵ درصد بخش خانگی، ۴ درصد سی ان جی و ۳ درصد به مصارف جزء صنعتی مصرف میشود.
خضرایی اظهار کرد: انتقال این حجم از گاز نیاز به ساختار و آمادگی دارد، گاز از ۴۰ هزار و ۶۶ کیلومتر خط لوله، ۹۴ ایستگاه تقویت فشار و ۶۲ یارد عملیاتی بدون دغدغه و نگرانی به مردم می رسد.
وی با اشاره به فعالیت شرکت انتقال گاز ایران اظهار کرد: فعالیت این شرکت در زنجیره ارزش انرژی کشور، پس از تصفیه گاز غنی برداشت شده از میدانهای گازی در پالایشگاهها آغاز میشود.
مدیرعامل شرکت انتقال گاز با بیان اینکه گاز تولیدی با تلاش کارکنان این شرکت بدون دغدغه از خطوط لوله، ۹۴ ایستگاه تقویت فشار گاز و ۶۲ یارد عملیاتی که شیرهای بین راهی و تأسیسات مناطق عملیاتی انتقال گاز را شامل میشود، به مبادی مصرف انتقال داده میشود، گفت: : ۳۴۸ توربوکمپرسور گاز در تأسیسات تقویت فشار مناطق عملیات انتقال گاز وجود دارد که این کمپرسورها سبب افزایش فشار گاز بر ۴۰ هزار و ۶۶ کیلومتر خطوط لوله میشود.
خضرایی با بیان اینکه سال گذشته ۱۸۹ کمپرسور در شبکه در سرویس قرار داشت که امسال این عدد به ۲۰۵ رسیده است، گفت: همچنین قابلیت به کارگیری تأسیسات از عدد ۵۴ به ۶۱.۴ رسیده است.
به گفته وی قابلیت اطمینان از ۹۶.۳ به ۹۷.۶ درصد رسیده و ایستگاههای تقویت فشار از ۹۰ به ۹۴ ایستگاه افزایش یافته است.
وی اظهار کرد: ۳۳۳ توربین گازی به ۳۴۸ توربین گازی و خطوط لوله از ۳۹ هزار و ۱۰۰ کیلومتر به ۴۰ هزار و ۶۶ کیلومتر رسیده است.
انتهای پیام
نظرات