• سه‌شنبه / ۱۸ دی ۱۴۰۳ / ۱۱:۳۱
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1403101813297
  • منبع : سازمان آموزش فنی و حرفه ای

ثبت‌نام سومین دوره مسابقات ملی مهارت نوجوانان +اسامی رشته‌ها

ثبت‌نام سومین دوره مسابقات ملی مهارت نوجوانان +اسامی رشته‌ها

ثبت نام سومین دوره مسابقات ملی مهارت نوجوانان شاغل به تحصیل در دوره متوسطه اول که از ۱۲ دی ماه سال جاری با مشارکت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای، وزارت آموزش و پرورش و دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شده است تا ۲۰ دی ماه ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، غلامحسین محمدی - معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، کسب مهارت در نوجوانی را علاوه بر پیشرفت مسیر شغلی، موجب موفقیت‌های اجتماعی آنان عنوان کرد و گفت: گروه هدف سومین مسابقات مهارت نوجوانان نوجوانان رده سنی نوجوانان شاغل در دوره اول متوسطه پیش بینی شده است که در رشته‌های برنامه نویسی موبایل، راهکارهای نرم‌افزاری برای کسب و کار، طراحی گرافیک، طراحی صفحات وب و نقشه‌کشی معماری به کمک اتوکد با هم به رقابت می پردازند.

وی با تأکید بر فراگیری آموزش‌های مهارتی از سنین کودکی و نوجوانی، تصریح کرد: ضروری است ضمن ایجاد فضای شور و نشاط برای کودکان و نوجوانان، زمینه را برای کسب مهارت آنان فراهم کنیم تا آنها با مهارت و تخصص خود فردایی بهتری را برای خود رقم بزنند.

معاون وزیر کار با بیان اینکه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، نقطه اتصال با اقتصاد جامعه است و به طور مستقیم در خدمت اقتصاد است، گفت: توجه به مهارت آموزی نوجوانان به عنوان کسانی که در مراحل ابتدایی جاده پر پیچ و خم و طولانی مهارت آموزی قرار دارند، غیرقابل انکار بوده و برگزاری مسابقات مهارتی برای این قشر خاص، سبب شناسایی «نخبگان مهارتی» در بین این افراد می شود.

وی افزود: کشورهای توسعه‌ یافته پیشرفت خود را مدیون اهتمام به توسعه مهارت در منابع انسانی به‌طور عام و توسعه آن در مدارس، دانشگاه‌ها و مؤسسه‌های آموزشی و پژوهشی به‌طورخاص هستند. در این میان، آموزش‌های مهارتی و فنی‌وحرفه‌ای و ترکیب آن‌ها با آموزش‌های رسمی، جایگاه ویژه‌ای دارد.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای، مهارت آموزی را نردبانی برای آماده سازی نوجوانان به بازار کار دانست و اذعان داشت: مهلت ثبت نام تا ۲۰ دی‌ماه است و مرحله نهایی این دوره از رقابت‌ها، هفته اول اسفندماه سال جاری در استان هرمزگان برگزار می‌شود.

محمدی با بیان اینکه این مسابقات در ۴ سطح شهرستانی، استانی، انتخابی و کشوری برگزار می شود، گفت: مراحل شهرستانی و استانی توسط وزارت آموزش و پرورش برگزار شده و برگزیدگان برای شرکت در آزمون آنلاین و حضور در مسابقات کشوری به سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای معرفی می‌شوند.

معاون وزیر کار افزود: وزارت آموزش و پرورش در هریک از ۵ رشته مسابقات ۶۴ برگزیده، شامل ۲ برگزیده از هر استان و در هر رشته، مجموعا ۳۲۰ برگزیده را برای شرکت در آزمون آنلاین و مسابقات کشوری به سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای معرفی می‌کند و در مجموع در مرحله کشوری در هر رشته ۱۷ رقابت کننده شامل ۱۴ نفر از وزارت آموزش و پرورش، ۲ نفر از دانشگاه آزاد اسلامی (مدارس سما) و یک نفر از استان میزبان، حضور خواهند داشت.

علاقمندان به شرکت در این دوره از مسابقات و کسب اطلاعات لازم می‌توانند به آدرس اینترنتی http://skill.irantvto.ir مراجعه کنند.

به گزارش ایسنا، آزمون آنلاین به صورت چهار گزینه‌ای جهت کلیه ثبت نام شدگان از طریق زیر ساخت‌های آزمون الکترونیک در مراکز آموزش فنی و حرفه ای سطح کشور برگزار می‌شود و ارزشیابی پروژه های انجام شده در مرحله کشوری بلافاصله پس از اتمام هر بخش از مسابقه توسط کارشناسان و داوران منتخب و براساس سیستم CIS انجام می‌گیرد.

تیم مدیریتی رشته‌ها وظیفه طراحی پروژه های مرحله کشوری مسابقات، ارزشیابی و امتیازدهی را برعهده دارند و در هر رشته از ۵ کارشناس متخصص شامل یک نفر مدیر رشته و ۴ کارشناس داور تشکیل می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha