سالار قاسمی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه سنجش نوآموزان اول ابتدایی یکی از مهمترین اقدامات این سازمان با هدف پیشگیری از بروز مشکلات در طول تحصیل دانشآموزان، شناسایی به موقع مشکلات کودک و تعیین شرایط تحصیلی است گفت: در حال حاضر سن انجام این سنجش از ۴ سالگی و پیش دبستانی است و پیش بینی می شود امسال یک میلیون و ۵۰۰ هزار دانش آموزان سنجش شوند.
وی با بیان اینکه کیفیت سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان در کیفیت بخشی آموزش و پرورش تاثیرگذار است، گفت: والدین میتوانند با مراجعه به سامانه سیرت ۲ به آدرس https://sirat۲.csdeo.ir برای نوبت گیری اقدام کنند و پس از انجام سنجش، برای ثبتنام به مدارس معرفی میشوند.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بیان اینکه هدف آموزش و پرورش و آموزش و پرورش استثنایی کشف استعدادهای دانشآموزان و پرورش آن در جهت رسیدن به بهترین جایگاههای تحصیلی است ادامه داد: دانشآموزان پس از شناسایی در مراحل سنجش بدو ورود در صورت تشخیص اختلال به مدارس استثنایی راه پیدا میکنند و با بهرهگیری از آموزش، توانایی آنها مشخص میشود.
قاسمی با بیان اینکه دانش آموزان در رشتههای مهارت آموزی و در سطوح مختلف حرفهای و پیش حرفهای هدایت میشوند اظهار کرد: دانش آموزان با آموزشهایی که دریافت میکنند، میتوانند در دانشگاه تحصیل کنند. همچنین برنامههای سازمان در جهت اشتغال این دانشآموزان مهارت محور بوده تا بهترین موقعیت شغلی را در آینده کسب کنند.
به گزارش ایسنا، قاسمی پیشتر اعلام کرده بود حدود ۹۰۰ مرکز جامع برای سنجش نوآموزان در نظر گرفته شده و برای نزدیکی این مراکز به محل سکونت و تسهیل سنجش برخی مدارس نیز اختصاص یافته است. اگر نوآموز مسئله و مشکلی داشته باشد، متخصصان مراکز سنجش سلامت مداخله خواهند کرد تا مشکل مرتفع شود ولی اگر کار تخصصی نیاز داشته باشد به مراکز تخصصی وزارت آموزش و پرورش ارجاع داده میشود.
حدود ۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای سنجش و توانبخشی دانش آموزان استثنایی برای خرید تلویزیونهای هوشمند و میز و صندلی برای دانش آموزان cp و معلولان جسمی و حرکتی در نظر گرفته شده است که تا پایان سال این میزان اعتبار افزایش خواهد یافت.
انتهای پیام
نظرات