سعید خدابخشی امروز ۱۷ دیماه در این آیین، با بیان اینکه رفع نقاط حادثهخیز استان از مهمترین اولویتهای اجرایی بنده است، اظهار کرد: اصلاح هر نقطه حادثهخیز نیاز به یک طرح و برنامه خاص دارد چراکه برای رفع یک نقطه لازم است ۲۰۰ متر قبل و بعد از آن در نظر گرفته شود.
سرپرست ادارهکل راهداری و حملونقل جادهای چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به سرمای شدید این استان ضرورت دارد آسفالتهایی اجرا شود که دوامشان ارتقا پیدا کند.
وی افزود: لازم است ۷۰۰ کیلومتر راه روستایی در استان احداث شود که از این میزان ۳۵۰ کیلومتر مربوط به روستاهای بالای ۲۰ خانوار و ۳۵۰ کیلومتر مربوط به روستاهای زیر ۲۰ خانوار است.
خدابخشی با بیان اینکه باید تلاش کرد برفروبی و عملیاتهای زمستانه به بهترین نحو انجام شود، اضافه کرد: برای رفع نقاط حادثهخیز چهارمحال و بختیاری به دلیل شرایط توپوگرافی خاصی کوهستانی باید اقدامات کارشناسی بادقت انجام شود.
سرپرست ادارهکل راهداری و حملونقل جادهای چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه رفع نقاط حادثهخیز استان در اولویت قرار دارد، بیان کرد: هماکنون دو هزار و ۷۰۰ کیلومتر راه روستایی در چهارمحال و بختیاری وجود دارد.
ترمیم، مرمت و تجهیز راهدارخانهها، اصلاح سهراهیها و نگهداری پل و ابنیه فنی از اولیتهای کاری است
وی افزود: روکش آسفالت جادهها با توجه به سرمای چهارمحال و بختیاری باید در اولویت کاری قرار گیرد.
سرپرست ادارهکل راهداری و حملونقل جادهای چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ضرورت دارد به کمک نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای احداث راههای روستایی ردیف ملی درنظر گرفته شود، گفت: ابنیه فنی، ساخت حریمراهها، احداث پایگاه امداد و نجات و مجتمعهای رفاهی از اولویتهای ادارهکل راهداری و حملونقل جادهای چهارمحال و بختیاری است.
خدابخشی تاکید کرد: ترمیم، مرمت و تجهیز راهدارخانهها، اصلاح سهراهیها و نگهداری پل و ابنیه فنی از اولویتهای کاری بنده است.
۶۷ پروژه با اعتباری بالغ بر ۷۳۵ میلیارد تومان آماده افتتاح و بهرهبرداری در حوزههای اصلاح نقاط پرتصادف، روکش آسفالت و دیگر موارد در استان وجود دارد.
همچنین روحالله غلامی با بیان اینکه اعتبارات حوزه راهداری چهارمحال و بختیاری در سه سال گذشته از ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیارد تومان به یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان رسیده است، اظهار کرد: هماکنون ۵۰ درصد از شهرستانهای استان جاده تمام آسفالته دارند.
مدیرکل سابق راهداری و حمل و نقل جادهای چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه سهم تقصیر تلفات جادهای استان به پنج درصد کاهش یافته است، گفت: در طی سه سال اخیر با اقدامات خوبی که در حوزه راههای چهارمحال و بختیاری انجام شد سهم تصادفات جادهای تنها پنج درصد است.
وی بیان کرد: ۱۲ مجتمع خدماتی رفاهی در چهارمحال و بختیاری فعال و ۱۲ مورد دیگر در حال ساخت است.
غلامی اضافه کرد: کارکنان راهداری، رانندگان، انجمنها، صنوف، شرکتهای حمل و نقل و اتحادیهها مجموعه زحمتکشی هستند که صنعت حمل و نقل جاده بر دوششان است.
مدیرکل سابق راهداری و حمل و نقل جادهای چهارمحال و بختیاری بیان کرد: در طی سه سال اخیر اعتبارات ادارهکل راهداری و حملونقل این استان رشد ۱۰ برابری داشته است.
غلامی با اشاره به فعالیت های موثر و قابل تحسین یک سال گذشته، بیان کرد: تخصیص اعتبارات خوب به پروژههای راهداری موجب شده به طور متوسط هفتهای دو پروژه در استان به بهرهبرداری برسد، به طوری که هم اکنون ۹۰ درصد از جمعیت روستایی استان از جاده آسفالته بهرهمند و نیمی از شهرستانها نیز فاقد جاده خاکی هستند.
غلامی ادامه داد: سالانه نزدیک به ۵۰ نقطه حادثهخیز و پر تصادف در استان رفع میشود.
مدیرکل سابق ادارهکل راهداری و حملونقل جادهای چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه این ادارهکل حدود ۷۰ خدمت به مردم ارائه میدهد، افزود: هماکنون ۶۷ پروژه با اعتباری بالغ بر ۷۳۵ میلیارد تومان آماده افتتاح و بهرهبرداری در حوزههای اصلاح نقاط پرتصادف، روکش آسفالت و دیگر موارد در استان است.
وی با بیان اینکه در سنوات اخیر ۹۰ درصد جمعیت روستایی استان از جاده آسفالت شده برخوردار شدند، بیان کرد: در سه سال اخیر حدود ۵۶ دستگاه انواع ماشینآلات به این سازمان اضافه شده است.
غلامی با اشاره به اینکه سالانه حدود ۲۰۰ کیلومتر راه روستایی و ۱۵۰ کیلومتر آسفالت روستایی احداث شده است، گفت: امروز به ۲۱۲ میلیارد تومان درآمد در حوزه کالا در چهارمحال و بختیاری رسیدیم.
وی بیان کرد: در نیمه اول امسال، حدود ۶ میلیون تن بار و ۳ میلیون نفر مسافر در استان جابهجا شده است.
غلامی خاطرنشان کرد: در سه سال اخیر دو نمازخانه بین راهی در چهارمحال و بختیاری افتتاح و ۲۳ کیلومتر راههای گلزار شهدای گمنام ساخته شد.
انتهای پیام
نظرات