• دوشنبه / ۱۷ دی ۱۴۰۳ / ۱۵:۰۷
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1403101712731
  • خبرنگار : 50037

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خبرداد

آبرسانی به ۲۸ روستا در همدان

آبرسانی به ۲۸ روستا در همدان

ایسنا/همدان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان از آبرسانی به ۲۸ روستا از ابتدای سال خبر داد و گفت: با آبرسانی به این روستاها بیش از ۳۲ هزار نفر از آب شرب پایدار بهره‌مند شدند.

فرهاد بختیاری‌فر با اعلام این خبر، اظهار کرد: آبرسانی به مناطق روستایی یکی از مهم‌ترین اقدامات زیربنایی برای تحقق عدالت اجتماعی و توسعه پایدار در نظر گرفته می‌شود بنابراین آبرسانی به روستای دارای تنش آبی، همواره از مهم‌ترین برنامه‌های ما بوده است. 

وی تصریح کرد: در ۹ ماهه‌ سال‌جاری، با تلاش‌های انجام شده توسط همکاران ما در شرکت‌ آب و فاضلاب، پروژه‌های آبرسانی به روستاهای محروم و دارای تنش آبی با سرعت چشم‌گیری پیش رفته است و ۲۸روستا ( به غیر از پروژه‌های جهاد آبرسانی) در نقاط مختلف استان همدان از آب شرب پایدار و سالم برخوردار شدند. 

وی ادامه داد: با آبرسانی به این روستاها ۳۲ هزار ۵۵۱ نفر در قالب ۱۰ هزار و ۴۲۸ خانوار از نعمت آب شرب بهداشتی، پایدار و سالم بهره‌مند شدند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با بیان اینکه این پروژه‌ها در چارچوب برنامه‌های توسعه پایدار اجرا شده‌، خاطرنشان کرد: این اقدامات شامل اجرای خط انتقال، احداث و بازسازی شبکه‌های توزیع آب، حفر چاه‌های جدید و تجهیز منابع آبی بوده است. همچنین، با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و همکاری با پیمانکاران مجرب، مشکلات کم‌آبی و آلودگی‌های احتمالی منابع آب روستایی به حداقل رسیده است.

بختیاری‌فر با بیان اینکه این اقدامات تأثیر مستقیم بر ارتقاء کیفیت زندگی مردم این مناطق داشته و به کاهش مشکلات بهداشتی ناشی از کمبود آب کمک شایانی کرده است، تأکید کرد: در بسیاری از مناطق روستایی، به‌ویژه در نقاط محروم، کمبود آب شرب سالم و بهداشتی نه‌تنها معیشت مردم را با چالش روبه‌رو کرده بلکه مشکلات بهداشتی و زیست‌محیطی فراوانی نیز به وجود آورده است.

وی ادامه داد: تأمین نیازهای اساسی، کاهش مهاجرت به شهرها، ارتقاء سلامت عمومی، پیشرفت اقتصادی و کشاورزی و تحقق عدالت اجتماعی از دلایل و ضرورت‌های آبرسانی به مناطق روستایی است. 

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان همدان، بختیاری‌فر در پایان یادآورشد: آبرسانی به روستاها فراتر از یک اقدام خدماتی، یک سرمایه‌گذاری بلندمدت برای توسعه پایدار و رفاه عمومی است. این اقدام، ضمن بهبود کیفیت زندگی مردم، زمینه‌ساز رشد و پیشرفت در مناطق محروم شده و نقشی حیاتی در ساختن آینده‌ای عادلانه‌تر و پایدارتر ایفا می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha