کیومرث حبیبی امروز یکشنبه (۱۶ دی) در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر استان کردستان که در محل سالن جلسات معاونت عمرانی استانداری برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به تغییرات و تحولات ایجاد شده در سپهر سیاسی استان، توقعاتی فراتر از قبل برای ارائه خدمات هر چه بهتر برای مسافرین و گردشگران ایجاد شده است، بنابراین باید از تمام ظرفیتها برای پاسخگویی به آنها استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه از صنعت گردشگری اقتصاد غیر رسمی دنیا نام برده میشود، گفت: متاسفانه سهم استان کردستان از گردشگری این صنعت بیدود علیرغم ظرفیتهای بالایی که دارد، رقم بالایی نیست.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان با تاکید بر اینکه نباید ظرفیتهای اقتصادی، گردشگری، فرهنگی و… استان نادیده گرفته شود، تصریح کرد: سال گذشته بر اساس مستندات موجود در بحث جذب گردشگر تغییراتی ایجاد شد که بخشی از آن به واسطه بسترهای مهیا شده سفر از جمله راهآهن سنندج- تهران اتفاق افتاد.
حبیبی تاکید کرد: در استان کردستان با فقر واحدهای خدماتی، اقامتی، رفاهی استاندارد مواجه هستیم و لازم است علی رغم تمام اقدامات انجام شده به این موضوع توجه ویژه داشته باشیم.
وی خاطر نشان کرد: وضعیت استان از لحاظ آمار تصادفات جادهای در ۲ سال گذشته نسبت به قبل مناسب بود اما متاسفانه امسال وضعیت استان مطلوب نیست و باید دستگاههای متولی بهتر از گذشته پای کار باشند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان از آمادگی استان برای مراسم پیرشالیار خبر داد و گفت: سال گذشته در مراسم هزار دف روستای پالنگان میزبان بیش از ٤۵ هزار مسافر بودیم و به دلیل پیشبینی نبودن این حجم مسافر، با بحران مواجه شدیم.
حبیبی تاکید کرد: رویداد هزار دف پالنگان ۲ بار در هیات دولت مطرح شد که نشان از اهمیت این موضوع است، لذا باید امسال تمام دستگاههای اجرایی به صورت ویژه برای اجرای هرچه بهتر این مراسم پای کار باشند.
استفاده از ظرفیت آموزش و پرورش برای اسکان گردشگرانی غیر از جامعه هدف، حمایت از سرمایهگذاران حوزه گردشگری، ایجاد زیرساختها، توجه به ورودی شهرها، آسفالت و بهسازی محورهای گردشگری استان، تشدید نظارتها بر بازار، رفع نیاز بومگردیهای استان و راهاندازی کمپین “۶۰۳۰”از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.
انتهای پیام
نظرات