به گزارش ایسنا، معصومه رضایی از برگزاری کارگروه آرد و نان در استانداری تهران خبر داد و اظهار کرد: در این جلسه که با حضور مدیران کل و نمایندگان ادارات کل مرتبط برگزار شد، پروندهها و درخواستها در حوزه آرد و نان شهر تهران و شهرستانهای تابعه مورد بررسی قرار گرفت.
رضایی گفت: با توجه به ضرورت تسریع در رسیدگی به درخواستها و پروندهها در حوزه آرد و نان در راستای جلب حداکثری رضایت مندی عمومی و تعیین تکلیف درخواستها در حداقل زمان ممکن، کمیته تخصصی ذیل کارگروه گندم آرد و نان تشکیل شده است.
سرپرست دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران عنوان کرد: با توجه به اینکه مباحثی نظیر تخصیص سهمیه آرد دولتی در شهرک های جدیدالاحداث، انتقالی یا تغییر نام یا تغییر پخت واحدهای خبازی در استان، صورت جلسات کارگروه های شهرستانی و سایر موارد مربوطه میبایست تأییدیه کارگروه استان را داشته باشد،تمام موارد ابتدا در کمیته تخصصی تصویب و سپس در کارگروه تایید می شود.
بر اساس گزارش روابط عمومی استانداری تهران، وی همچنین در ادامه عنوان کرد: مطابق دستورالعمل جدید صادره از وزارت کشور، آرد دولتی صرفا می بایست به شهرکهای جدیدالاحداث با شرایط خاص اختصاص یافته و خبازی های تازه تاسیس می بایست متناسب با جواز صادره از درگاه ملی مجوزها یعنی به صورت آزادپز فعالیت کنند.
انتهای پیام
نظرات