نوبخت اژدری ۱۵ دی با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران افزود: خوشبختانه تولید گوشت سفید مرغ در استان از وضعیت بسیار مطلوبی برخوردار است بطوریکه مازاد تولید را دیگر استانهای همجوار جذب می کنند. بطور متوسط میتوان گفت روزانه ۷ و نیم تن گوشت مرغ از تولیدکنندگان خریداری و در سردخانهها نگهداری می شود.
این مقام مسئول افزود: روزانه به تعداد ۱۰ هزار قطعه مرغ تولیدی به استانهای آذربایجان شرقی و کشتارگاه شهرستان اهر انتقال داده می شود که پس از کشتار در دسترس مصرف کنندگان قرار می گیرد.
رئیس امنیت غذایی استان در ادامه سخنان خود افزود: روزانه به میزان ده تن لاشه مرغ به استان تهران و ۹ تن به استان البرز و ۵ تن نیز به استان گیلان خصوصا شهرستان آستارا ارسال میشود.
اژدری افزود: قیمت عرضه مرغ به بازار، ۸۳ هزار و ۵۰۰ تومان است که این امر گویای این واقعیت است که استان اردبیل با تولید کارآمد و توانمند گوشت مرغ مانع افزایش قیمت آن شده و مصرف کنندگان می توانند نیازهای خود را به راحتی از بازار تهیه و مصرف کنند.
وی ادامه داد: به میزان ۱ میلیون و ۴۲۰ هزار قطعه جوجه ریزی در حال حاضر صورت گرفته که پیش بینی می شود وضعیت تولید مرغ در ماه آینده نیز از وضعیت مناسب و مطلوبی برخوردار باشد و میزان جوجه ریزی تا پایان دیماه سالجاری به حدود ۳ میلیون قطعه افزایش یابد.
انتهای پیام
نظرات