«امیرحسین حاجی نصیری» شبگذشته در مراسم گرامیداشت پنجمین سالگرد شهادت سردار دلها که در مجموعه ورزشی امام علی (ع) بهاباد برگزار شد، ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس و شهدای شهرستان بهاباد و مدافع حرم و همچنین گرامی داشت یاد و خاطره پنجمین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، اظهار کرد: شهادت در غربت، غیرت و تعصب دفاع از حریم اهلبیت علیهمالسلام، بصیرت، کمک به مظلومان مسلمان، مقابله با جریانات تکفیری و بدترین جنایتکاران تاریخ، مهمترین ویژگی رزمندگان و شهیدان جبهه مقاومت و مدافعان حریم اهل بیت علیهمالسلام از منظر مقام معظم رهبری است.
وی با بیان این که منطق دفاع از حریمهای مقدس منطق بسیار مهمی است، گفت: حاج قاسم نه تنها یک سردار نظامی بود، بلکه مکتب و فرهنگی از فداکاری، دیانت و انسانیت را بنیانگذاری کرد.
وی از چگونگی شهادت دیگر همرزمان خود صحبت کرد و با تصویر کشیدن مظلومیت شهدای مدافع حرم، گفت: اگر نبود مجاهدتها و رشادتهای رزمندگان دفاع از حریم اهل بیت، امروز امنیتی وجود نداشت و در واقع امنیت کشور حاصل رشادتها و از خودگذشتگی شهدای مدافع حرم است.
این جانباز مدافع حرم با روایت از حال و هوای ملکوتی جوانانی که هزاران کیلومتر دورتر از خاک وطن برای امنیت کشورمان و دفاع از حرم اهل بیت (ع) و ارزشهای اسلامی در غربت میجنگند و بیان خاطراتی از چگونگی به شهادت رسیدنشان، اظهار کرد: در عملیات دیرالعد در سوریه وقتی به دل دشمن تکفیری زدیم و به هر دلیلی وقتی نتوانستیم به عقب برگشته و در حال استراحت بودیم، نیمه شب شهید حاج قاسم سلیمانی، شهید مصطفی صدرزاده را صدا میکند تا نیروهایش را جمع کرده و برای عملیات به داخل شهر برود که شهید صدرزاده میگوید از حاج قاسم پرسیدم ما که تازه برگشتیم و حاج قاسم در جواب گفته است که بروید که شهر را شهدا آزاد کردند.
این رزمنده مدافع حرم ادامه داد: شهید سلیمانی با ایجاد اتحاد میان گروههای مقاومت و تقویت محور مقاومت در منطقه، به امنیت ملی ایران و کشورهای همسایه کمک شایانی کرد و با نبوغ نظامی خود توازن را میان میدان نبرد و دیپلماسی برقرار و با حمایت از گروههای مقاومت، به تقویت امنیت منطقه کمک کرد.
حاجی نصیری با تاکید بر این که حضور مستشاران نظامی ایران در منطقه و مبارزه با داعش، امنیت ملی ایران را نیز تأمین کرد، گفت: شجاعت، ایثار و فداکاریهای سردار سلیمانی علاوه بر ایران، بلکه در سطح بینالمللی نیز مورد تحسین قرار گرفت و با رویکرد مردمی و اخلاق مداری خود، ارتباط نزدیکی با مردم منطقه فارغ از هر گرایش دینی برقرار کرد و به نماد مبارزه با ظلم و تروریسم تبدیل شد.
وی با اشاره به این که شهدا زندهاند و در دوران حیات خود اولیاء الله بودند، اظهار کرد: شهدا در زمان حیات خود خیلی چیزها را میدیدند که ما نمیبینیم و خیلی چیزها را میشنوند که ما قادر نیستیم، بشنویم.
حاجی نصیری در خصوص تاثیرگذاری حاج قاسم روی جوانان امروزی، گفت: حاج قاسم سلیمانی با شخصیت و رفتار خود، الهامبخش نسل جدیدی از جوانان ایرانی و حتی سایر کشورهای مسلمان و مقاوم در منطقه شده است. او همواره بر اهمیت جوانان در ساختن آینده میپرداخت و به عنوان یک الگو از فداکاری و ایثار، در دل بسیاری از جوانان جای دارد.
وی به ویژگیهای شخصیتی حاج قاسم اشاره کرد و گفت: یکی از ویژگیهای بارز حاج قاسم سلیمانی، توانایی او در دیپلماسی و برقراری ارتباط با گروههای مختلف در منطقه بود.
«محمد باقری» سرپرست فرمانداری بهاباد هم در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم و امنیت وگرامی داشت یاد و خاطره پنجمین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و همراهانش و دانشجوی شهید امیرحسین قربانی، افزود: تمام دنیا بدانند که حاج قاسم سلیمانی به یک مکتب تبدیل شده و شرق و غرب عالم را در نوردیده است.
وی بیان کرد: شهید حاج قاسم سلیمانی الگویی بی بدیل از صداقت، صلابت و مجاهدت خستگیناپذیر همراه با مقاومت و پایداری در راه خدا بود که زندگی پربارش را خالصانه در مسیر مبارزه با ظالمان و دفاع از میهن و نظام مقدس جمهوری اسلامی قرار داده بود.
وی یاد آور شد: شهید سلیمانی نماد تحقق ارزشهایی نظیر مقاومت، ایثار، اخلاص و اعتماد به وعدههای الهی بود. این ارزشها در میدان جهاد و مبارزه با دشمنان انسانیت، از جمله داعش و رژیم صهیونیستی بهصورت عینی در وجود او متجلی بود.
مراسم گرامی داشت پنجمین سالگرد شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی با همکاری اهالی شهید پرور روستای کویجان و بخشداری بخش آسفیچ و اداره ورزش وجوانان بهاباد برگزار شد.
انتهای پیام
نظرات