• چهارشنبه / ۱۲ دی ۱۴۰۳ / ۱۳:۵۷
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403101209086
  • خبرنگار : 50042

استاندار گیلان مطرح کرد

انجام لایروبی تالاب انزلی با نظارت فنی کارشناسان نظام مهندسی معدن

انجام لایروبی تالاب انزلی با نظارت فنی کارشناسان نظام مهندسی معدن

ایسنا/گیلان استاندار گیلان در دیدار با رئیس نظام مهندسی معدن ایران گفت: یکی از پروژه‌های عمرانی بزرگ و زیست محیطی استان، لایروبی تالاب انزلی است که باید به صورت تخصصی با نظارت فنی کارشناسان معدنی نظام مهندسی انجام پذیرد.

هادی حق شناس امروز، ۱۲ دی‌ماه در دیدار با رضا بستامی، رئیس نظام مهندسی معدن ایران که با حضور تیمور پورحیدری، مدیرکل صمت گیلان و محمدتقی رسایی، رئیس نظام مهندسی معدن گیلان برگزار شد، بر گسترش همکاری و بهره‌مندی از توان نظام مهندسی معدن برای احیای معادن و پروژه‌های بزرگ استان تأکید و اظهار کرد: هم اکنون نظام مهندسی معدن می‌تواند درگیلان در زمینه لایروبی تالاب بزرگ انزلی و نحوه برداشت خاک پیت آن مطالعه دقیق انجام دهد.

استاندار گیلان اجرای پروژه احیای تالاب انزلی را مستلزم مطالعات دقیق فنی و مهندسی معدنی دانست و افزود: یکی از پروژه‌های عمرانی بزرگ و زیست محیطی استان، لایروبی تالاب انزلی است که باید به صورت تخصصی با نظارت فنی کارشناسان معدنی نظام مهندسی انجام پذیرد.

رضا بستامی هم در این دیدار با اشاره به عضویت ۱۲۰۰ نفری دانش‌آموختگان در نظام مهندسی معدن گیلان اظهار کرد: گیلان پتانسیل‌های بالقوه معدنی مطلوبی برای بهره‌برداری دارد که از توان فنی نظام مهندسی معدن برای فعال کردن آنها می‌تواند بیشتر بهره‌مند شد.

رئیس نظام مهندسی معدن ایران افزود: در بسیاری از پروژه‌های عمرانی می‌توانید از ظرفیت فنی اعضای نظام مهندسی معدن استان استفاده کنید و از لحاظ تعداد فارغ التحصیلان عضو نظام گیلان در رتبه‌های میانی کشور است و در ساماندهی معادن باید به خوبی از آنها استفاده شود.

تیمور پورحیدری، مدیرکل صمت گیلان هم در ادامه از نظام مهندسی معدن به‌عنوان یک بازوی نظارتی ویژه در فعالیت‌های معدنی نام برد و گفت: مسئولین فنی عضو نظام مهندسی در کلیه معادن اجازه برداشت‌های موقت، کنترل و نظارت تخصصی بر عملکرد معادن را دارند و به صورت مداوم گزارشات فنی خود را به اداره‌کل صمت ارائه می‌کنند.

مدیرکل صمت تلاش برای احیای معادن راکد با پیوست علمی را اولویت مهم اداره‌کل برای همکاری نظام مهندسی معدن دانست و تأکید کرد: هم اکنون ۳۹ معدن فعال بیش از ۵۰ معدن دائمی غیرفعال داریم که به کمک فنی نظام مهندسی برای احیای آنها نیازمندیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha