• سه‌شنبه / ۱۱ دی ۱۴۰۳ / ۱۴:۳۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403101108215
  • خبرنگار : 71588

آنروا: ۲۵۸ تن از کارکنان ما از ابتدای جنگ غزه به شهادت رسیده‌اند

آنروا: ۲۵۸ تن از کارکنان ما از ابتدای جنگ غزه به شهادت رسیده‌اند

کمیسرکل آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) از شهادت ۲۵۸ تن از کارکنان این نهاد از ابتدای جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ خبر داد.

به گزارش ایسنا، فیلیپ لازارینی، کمیسرکل آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد که ۲۵۸ تن از کارکنان این نهاد از ابتدای جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به شهادت رسیده‌اند.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، لازارینی در ادامه افزود، حدود ۶۵۰ حمله از ابتدای جنگ علیه ساختمان‌ها و مراکز متعلق به این آژانس ثبت شده است.

وی همچنین تصریح کرد، دست کم ۷۴۵ تن در پناهگاه‌های متعلق به آنروا که محل اسکان افراد آواره بودند در حالی که به دنبال حمایت سازمان ملل بودند به شهادت رسیده‌اند.

کمیسرکل آژانس آنروا اظهار کرد، بیش از یک‌سوم ساختمان‌های این آژانس متحمل آسیب شده و یا تخریب و ویران شده‌اند و بیشتر آنها مدارس کودکان بوده است.

پیشتر آژانس آنروا ضمن هشدار نسبت به وقوع قحطی و گرسنگی قریب‌الوقوع در غزه، خواستار همکاری بین‌المللی و برقراری آتش‌بس برای ارائه کمک‌های نجات‌بخش در سایه نزدیک بودن وقوع قحطی شد.

آژانس آنروا اعلام کرد که کارکنان آن در حال تلاش برای ارائه کمک‌ها به نیازمندان هستند اما این کمک‌ها کافی نیستند.

آوارگان غزه در داخل چادرهای پارچه‌ای و نایلونی از شرایط سخت زندگی به دلیل کمبود وسایل اولیه زندگی، لباس، رختخواب و پتو رنج می‌برند و این مسأله با آمدن فصل زمستان بدتر شده است.

قحطی در بیشتر مناطق نوار غزه در نتیجه محاصره تحمیل شده توسط رژیم صهیونیستی، به ویژه در استان شمالی و در پی تشدید نسل‌کشی و ایجاد گرسنگی برای وادار کردن شهروندان به حرکت به سمت جنوب گسترش یافته است.

پیشتر برنامه جهانی غذا اعلام کرد، زندگی بیش از ۲ میلیون فلسطینی در نوار غزه به دلیل کمبود غذا، آب و پناهگاه متوقف شده است.

از حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه ۴۵۲ روز می‌گذرد و مدتی است به دلیل دسترسی نداشتن به مواد غذایی و آب سالم، علائم سوءتغذیه و بی‌آبی روی کودکان و حتی بزرگسالان به وضوح خود را نشان می‌دهد. سازمان دفاع مدنی فلسطین مانند دیگر نهادهای بین‌المللی اعلام کرد هیچ خانه‌ای در نوار غزه نیست که از ابتدایی‌ترین نیازهای زندگی برخوردار باشد و وخامت شرایط بهداشتی و امنیت غذایی و عدم دسترسی به ساده‌ترین و اولیه‌ترین نیازهای زندگی گواه این شرایط است.

ارتش رژیم صهیونیستی همزمان با ارتکاب جنایت هولناک در مناطق مختلف نوار غزه به تشدید عملیات نظامی خود در شمال این باریکه ادامه می‌دهد و بیش از ۲ ماه است که با اجرای طرحی که به «طرح ژنرال‌ها» معروف شده، مناطق مختلف شمال نوار غزه در محاصره هستند.

در همین راستا، دیده‌بان حقوق بشر اعلام کرد رژیم صهیونیستی از کوچ اجباری و گرسنگی به عنوان سلاح جنگی در نوار غزه استفاده می‌کند.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و کشورهای اروپایی همچون انگلیس، با نادیده گرفتن ۲ قطعنامه شورای امنیت برای متوقف کردن فوری حملاتش به نوار غزه و نیز دستورالعمل‌های دیوان بین‌المللی دادگستری درباره لزوم اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از نسل‌کشی و تلاش برای بهبود شرایط انسانی در غزه، به حملات خود ادامه می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha