نخستین کارگاه این دوره، روز پنجشنبه، ۱۳ دیماه ساعت ۹ صبح با عنوان «قصهگویی دیجیتال» خواهد بود که با حضور علیرضا آقایی، نویسنده، گوینده و تهیهکننده رادیو و تلویزیون، داور و مدرس قصهگویی تشکیل میشود.
دومین کارگاه با موضوع «قصهگویی صحنهای» با تدریس آرزو حقیقی، داور و مدرس قصهگویی روز شنبه، ۱۵ دیماه ساعت ۹ و سومین کارگاه با موضوع «نقالی» و تدریس حبیبه آزادی، مدرس نقالی روز یکشنبه، ۱۶ دیماه ساعت ۱۵ برگزار خواهد شد.
علاقهمندان میتوانند از طریق پیوند Https://skyroom.online/ch/researchpl/fars در کارگاه ها شرکت کنند.
به گزارش ایسنا، سومین دوسالانه ملی قصهگویی «نهال امید» با هدف ترویج قصهگویی و نقالی و شناسایی، تشویق و بهرهمندی از توانمندیهای کتابخانههای عمومی، به همت نهاد کتابخانههای عمومی کشور برگزار میشود. مهلت شرکت در این رویداد ۲۵ دی ماه ۱۴۰۳ است.
ارج نهادن به سنت قصهگویی و نقالی و گسترش خدمات کتابخانه به عنوان یک پایگاه فرهنگی ـ اجتماعی بویژه برای مخاطب کودک و نوجوان، شناسایی استعدادها، تشویق، پرورش و بهرهمندی از توانمندی کتابداران و اعضای کتابخانههای عمومی در ترویج و توسعه مسئله «خواندن»، حمایت از جریان مردمیسازی هنر قصهگویی و نقالی در تقویت و تعالی فرهنگ مطالعه در کتابخانههای عمومی و حرکت در راستای تحقق «سند ملی خواندن و ترویج مطالعه مفید» و عمومیسازی فرهنگ خواندن، از اهداف سومین جشنواره قصهگویی «نهال امید» است.
انتهای پیام
نظرات