به گزارش ایسنا؛ حجت الاسلام مصطفی رستمی در شصتمین سال تأسیس دانشگاه الزهرا(س) گفت: دانشکده ها و رشته هایی که دانشگاه الزهرا ۶۰ سال پیش در ابتدای تأسیس راه اندازی کرد شاید به فکر هیچ کدام از موسسان خطور نمی کرد که ما زمانی دانشگاهی داشته باشیم که نزدیک به ۶۰ درصد دانشجویان ما دختر باشد. حتی ۱۸ دانشمند خانم کشور جزو یک درصد و دو درصد برتر دنیا هستند و این وضعیت افتخار آفرین عرصه علم برای همه دانشمندان هستند.
وی در ادامه تصریح کرد: اتفاقی که پس از پیروزی انقلاب اسلامی برای بانوان افتاد مهم بود همچنان که رهبری می گویند ما در موضوع زن از غرب طلبکاریم. الگوی زن غرب به کالا انگاری از زن محدود شده است این نگاه موجب شد تا جنبش هایی که امروزه از زنان در دنیا شکل گرفت، اعتراضاتی را به همراه داشته باشد.
رییس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها با بیان اینکه نظام اسلامی مدعی الگوی سوم زن است، خاطرنشان کرد: الگوی زن در کشور ما نه به دام تهجر و نه به الگویی که به انسان زدایی و تبلیغ کالاهای دیگران محدود می شود بلکه در این میان الگویی از زن که انسان سازی و توجه به خانواده می باشد الگویی است که اسلام آن را ارائه می دهد.
این مقام مسئول تاکید کرد: دو سال پیش ادعای کشته شدن یک دختر توسط نیروی پلیس موجب شد دنیا به مقابله با جمهوری اسلامی بپردازد؛ به طوریکه وزارت خارجی، بازگیران، ورزشکاران و سلیبربتی ها به بهانه حقوق زن علیه کشور ما شدند. به طوریکه بیش از ۲۳۰ میلیون هشتک فارسی به بهانه دفاع از مقام زن کار شد.
رستمی تاکید کرد: چندان از قضایای فوق نگذشت به فلسطین و غزه رسیدیم بیش از ۳۰ هزار زن، بچه، مادر و غیره در زیر بمباران دفن شدند ۱۴۳۰ خانواده به صورت مطلق محو شدند. کجاست آن جریانی که مدعی دفاع از حقوق زن است.
رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها به مسئولیت دانشگاه الزهرا در تبیین الگوی سوم زن در کشور و دنیا اشاره کرد و افزود: این دانشگاه باید به صورت خاص به تبیین آنچه که از وضعیت زنان در ایران و دنیا می گذرد بپردازد و این امر مسولیت بزرگی است دانشگاه الزهرا باید به عنوان یکی از مسئولیت های روشنگری در فضای عمومی جامعه به تبیین الگوی سوم زن که در بستر انقلاب اسلامی ایران رخ داده است اقدام کند تا این الگو در محوریت زن برای خانواده تسری پیدا کند.
انتهای پیام
نظرات