حسن محمدی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: در استان همدان ۲۵ تا ۳۰ واحد در حوزه کشاورزی به دلایل مختلفی از جمله مشکلات مدیریتی، عدم توسعه تکنولوژی و اختلاف شرکاء تعطیل هستند که از اوایل سال ۱۴۰۲ با پیگیری لازم، ۶ واحد از این واحدهای تعطیل احیا و به چرخه تولید بازگشتند.
وی خاطرنشان کرد: براساس هدفگذاری و نقشه راه، هر ساله احیاء سه تا چهار واحد تعطیل را در برنامه داریم که بهطور قطع با این هدفگذاری و نقشه راه مشخص شده احیاء واحدهای تعطیل حوزه کشاورزی استان شتاب خوبی به خود میتواند بگیرد.
محمدی تصریح کرد: در این راستا، بخشی از واحدهای تعطیل را که در رهن بانک هستند با کمک بانکها به سرمایهگذار جدید واگذار میکنیم و بخشی از واحدهایی را که نیز سرمایهگذاران آنها دیگر تمایل به ادامه فعالیت در آن رشته کار را ندارند با تغییر کاربری آنها حتی اگر غیر از صنایع تبدیلی باشد، موافقت میکنیم تا با این اقدام واحدهای تعطیل بتوانند برای احیاء و تولید دوباره به چرخه فعالیت بازگردند.
محمدی تصریح کرد: استان همدان دارای ۳۷۳ واحد صنایع تبدیلی دارای مجوز بوده که این واحدها پروانه بهرهبرداری خود را از سازمان جهاد کشاورزی اخذ کردهاند.
وی خاطرنشان کرد: این تعداد واحد صنایع تبدیلی موجود استان همدان توانایی و ظرفیت جذب و فرآوری دو میلیون و ۳۰۰ هزار تن محصولات کشاورزی با اشتغالزایی مستقیم ۵۷۳۳ نفر را دارند.
انتهای پیام
نظرات