• یکشنبه / ۹ دی ۱۴۰۳ / ۰۱:۳۵
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1403100906002
  • خبرنگار : 71553

وزیر راه و شهرسازی:

کمبود ناوگان مسافری جاده‌ای و ریلی مشهود است/ عدد و رقم را زمانی اعلام می‌کنیم که ناوگان اضافه کرده باشیم

کمبود ناوگان مسافری جاده‌ای و ریلی مشهود است/ عدد و رقم را زمانی اعلام می‌کنیم که ناوگان اضافه کرده باشیم

وزیر راه و شهرسازی گفت: در تعداد اتوبوس‌های بین شهری کمبود مشهود است. همچنین در حوزه ریلی کمبودهایی نیز در بخش واگن و لکوموتیو وجود دارد.

به گزارش ایسنا، فرزانه صادق در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به اقدامات و برنامه‌های وزارت راه و شهرسازی در خصوص حوزه حمل و نقلی دریایی، جاده‌ای، ریلی و هوایی گفت: یکی از موضوعاتی که در توسعه و شکوفایی اقتصادی دریامحور تاثیرگذار است شبکه کریدوری جنوب است‌. با تفاهمی که با سازمان بنادر و دریانوردی انجام شده این کریدور آزادراهی و بزرگراهی ارتباط بدون گلوگاه گواتر به شلمچه است. در حقیقت این کریدوری است که می‌تواند شرق به غرب را وصل کند.

وی با اشاره به اینکه سازمان بنادر زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی است، گفت: دو اقدامی که تاکنون انجام شده و در راستای اقتصاد دریا محور است، انعقاد تفاهمات با بخش خصوصی است.

وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: بیش از ۹۳ همت قرارداد با بخش خصوصی در بخش‌های لجستیک، سیلو و توسعه سایت‌های کانتینری پشتیبان منعقد کردیم که عدد بزرگی است. بخش خصوصی هم باید امیدوار باشد که بازگشت سرمایه را به بهترین نحو داشته باشد. بنابراین بستر آن آماده شده و این جذابیت آنقدر وجود دارد که تاکنون ۹۳ همت سرمایه گذاری انجام شده است.

وی در ادامه با اشاره به کمبود ناوگان حمل و نقل جاده‌ای مسافری گفت: در تعداد اتوبوس‌های بین شهری کمبود مشهود است و این کمبود وقتی بیشتر نمود پیدا می‌کند که به جهت مراسم دینی و مذهبی در ایام اربعین و ۲۸ صفر مجبور می‌شویم ناوگان را برای رساندن مسافران به مرزها سوق دهیم.

صادق تصریح کرد: در حوزه ریلی کمبودهایی نیز در بخش واگن و لکوموتیو وجود دارد که در بخش لکوموتیو این کمبود بیشتر است، زیرا در بخش واگن تولید داخل پشتیبانی می‌کند.

به گفته وی در ناوگان هوایی نیز که کاملا مشخص است تحریم‌ها اثرگذار بوده است.

وی افزود: درخصوص ناوگان هوایی کمتر توضیح خواهیم داد زیرا مردم باید اقدامات را ببینند. در تلاشیم تا کنسرسیوم‌های داخلی تشکیل شود و بتوانیم بخشی از مشکلات هوایی ناوگان هوایی را حل کنیم. موضوع دیگری که پیگیری می‌کنیم تعمیرات ناوگان زمین گیر است که با یک تغییراتی دوباره به چرخه بازگردند.

وزیر راه و شهرسازی گفت: در خصوص ناوگان ریلی قراردادهایی را از کشورهای مختلف پیگیر هستیم که بتوانیم لکوموتیو را با هماهنگی وزارت صمت و بانک مرکزی وارد کنیم. عدد و رقم را زمانی اعلام خواهیم کرد که تعدادی ناوگان را وارده کرده باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۱۰-۰۹ ۱۲:۴۵

قطعا اگرحمل ونقل ریلی ارزان، گسترده و مقرون به صرفه داشته باشیم، ضمن ذخیره یارانه انرژی، هزاران نفری که به علت تصادفات رانندگی و آلودگی هوا جان خود را از دست می‌دهند یا بیمار و ناقص می شوند، حفظ خواهد شد

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۰۹ ۱۳:۲۹

سلام اتوبوس درجه یک و با ضریب ایمنی بالا وارد کنید ..برای حفظ جان مردم برای جلوگیری از کاهش جمعیت ..برای رضای خدا اگر خدا رو قبول دارید

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۱۰ ۱۳:۰۳

این کنترل کردن خطوط در زمان و ساعت‌های شلوغی مهم است

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۱۰ ۱۶:۴۳

بداد مردم رامشیر برسید..محور رامشیر اهواز تنها۱۶کیلومتر ان مانده ...روزانه تصادف و فوتی.