• شنبه / ۸ دی ۱۴۰۳ / ۰۹:۳۴
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1403100805190
  • خبرنگار : 50975

نحوه برخورد والدین با فرزندان چگونه باشد؟

نحوه برخورد والدین با فرزندان چگونه باشد؟

ایسنا/چهارمحال و بختیاری یک کارشناس مذهبی در چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در هر بخش نحوه برخورد و اقدامات پدر و مادر براساس دوره سنی متفاوت است، گفت: در دین مبین اسلام از افراط و تفریط در هر امری نهی شده و باید پرهیز کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سجاد حبیبی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: سبک فرزندآوری ایرانیان عمدتاً برگرفته از سبک ایرانی اسلامی است که براساس آموزه‌های اسلامی دوران تربیتی هر فرزند به سه بخش هفت ساله تقسیم شده است.

رئیس عقیدتی، سیاسی فرماندهی انتظامی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در هر بخش نحوه برخورد و اقدامات پدر و مادر بر اساس آن دوره سنی متفاوت است، افزود: در دین مبین اسلام از افراط و تفریط در هر امری نهی شده و باید پرهیز کرد.

وی با بیان اینکه اگر لفظ فرزند سالاری را به عنوان قبول کردن بدون چون و چرای خواسته‌های فرزند در نظر بگیریم کاملاً مشخص است که براساس شرع و حق امری نکوهیده است، بیان کرد: اگر در مقابل آن بخواهیم از تحکم و امر و نهی صرف استفاده کنیم قطعاً آن هم خطا است.

حبیبی با اشاره به اینکه حد تعادل آن است که برگرفته از احادیث و روایات معصومین (ع) فرزند در هفت سال اول امیر و سید، در هفت سال دوم مطیع و در هفت سال سوم وزیر خواهد بود، گفت: اگر رفتار و کردار آن‌ها در این سال‌ها راضی‌کننده بود که کار تربیت به درستی انجام شده است در غیر این صورت، حتماً غفلتی در یکی از دوره‌ها رخ داده است.

رئیس عقیدتی، سیاسی فرماندهی انتظامی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: تربیت فرزندان به اندازه‌ای نزد ائمه معصومین(ع) مهم و حیاتی است که بیش از چهل حدیث و روایت در این زمینه وجود دارد.

وی بیان کرد: با پدید آمدن عواملی همچون زندگی در فضای مجازی و انس گرفتن با این فضا متاسفانه این فضا رها شده و کنترل مناسبی برآن صورت نمی‌گیرد و اثر فوق‌العاده‌ای بر فرزندان و حتی خانواده‌ها گذاشته است.

حبیبی با بیان اینکه سه فضای تربیتی خانه، مدرسه و سطح جامعه برای فرزندان شکل گرفته که متاسفانه تعامل درستی بین آن‌ها برقرار نشده است، بیان کرد: به دلیل یکسان نبودن تربیت دینی در این سه فضا، فرزند دچار سردرگمی شده و گاهی اوقات حتی با تضاد شخصیتی روبرو می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در صورتی‌که جامعه به اخلاق کاربردی بها دهد و والدین خود به آنچه می گویند عمل کنند، ناخودآگاه فرزندان از آن‌ها الگو گرفته و در عمل و رفتار از آنان تقلید می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha