• چهارشنبه / ۵ دی ۱۴۰۳ / ۱۹:۴۶
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1403100503969
  • خبرنگار : 50123

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان:

وصول منابع عمومی در چهارمحال و بختیاری به طور کامل محقق نشده است

وصول منابع عمومی در چهارمحال و بختیاری به طور کامل محقق نشده است

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل امور اقتصادی و دارایی چهارمحال و بختیاری گفت: در سال جاری حدود ۵۲۰۰ میلیارد تومان منابع عمومی استان وصول شود که باید در ۹ ماهه وصول ۳۸۹۰ میلیارد تومان انجام می‌شد اما ۳۴۰۰ میلیاردتومان وصول شد، یعنی نسبت به هدف‌گذاری ۱۲ درصد عدم تحقق را نشان می‌دهد.

تهمتن عبدالهی امروز پنجم دی‌ماه در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: در سال ۹۳ تا ۱۴۰۳، منابع عمومی استان از ۱۸۰ میلیارد تومان به ۵۲۰۰ میلیارد تومان یعنی به رشد ۲۹ برابری رسیده است.

وی افزود: سهم چهارمحال و بختیاری از منابع کل کشور در سال گذشته ۰.۳۳ درصد و در سال جاری به ۰.۴۵ درصد رسیده که رشد ۰.۱۲ درصدی را نشان می‌دهد، همچنین در سال جاری از ۵۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار منابع عمومی، ۴۷۲۵ میلیارد تومان حدود ۹۳ درصد به اداره‌کل امور مالیاتی اختصاص یافته است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی چهارمحال و بختیاری گفت: در سال جاری حدود ۵۲۰۰ میلیارد تومان منابع عمومی وصول شود که باید در ۹ ماهه ۳۸۹۰ میلیارد تومان وصول می‌شد اما ۳۴۰۰ میلیاردتومان وصول شده و نسبت به هدفگذاری ۱۲ درصد عدم تحقق را نشان می‌دهد، در حقیقت ۸۸ درصد از درآمدهای استان در ۹ ماهه گذشته وصول شده است.

عبداللهی بیان کرد: از ۳۹ ملکی که توسط ۱۱ دستگاه اجرایی استان مجوز برایشان صادر شده ۳۱ ملک به مبلغ ۲۱۳ میلیارد تومان به فروش رسیده و فرایندها برای ۸ ملک همچنان در حال انجام است، از طرفی از ۲۱۳ میلیارد تومان، ۱۵۸ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان از این منابع در پروژه‌های نیمه تمام و ۵۵ میلیارد تومان در اعتبارات هزینه‌ای هزینه شده است.

وی افزود: توسط هشت دستگاه اجرایی استان ۷۰ ملک مازاد در استان به ارزش تقریبی ۵۱۳ میلیارد تومان شناسایی شده است.

در ادامه خدایار باقری، مدیر کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری با اشاره به وجود ۱۲ پروژه راه و یک پروژه راه آهن در استان، اظهار کرد:  عمده مشکل پروژه‌ها تامین منابع مالی بود که توانستیم اوراق اسلامی از محل قانون بودجه خریداری کنیم.

وی گفت: از محل ماده ۵۶ قانون، ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای سه محور استان در حال پیگیری هستیم که تا پایان سال امکان جذب وجود دارد، در حقیقت هر کیلومتر پروژه ۴ خطه بدون تونل بین ۲۵ تا ۳۰ میلیارد تومان هزینه دارد، در صورتی که جایی نیاز به احداث تونل باشد هر کیلومتر آن تا ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه دارد، یعنی ۲۵ هزار تا ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای محورهای در دست احداث مورد نیاز است تا به بهره‌برداری برسند.

همچنین محمد کریمی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری گفت: برای ۱۳۷ روستای استان آبرسانی به صورت سیار انجام می‌شود.

وی یادآور شد: اعتبار مصوب ۱۴۰۳ برای شرکت ۶۱۷ میلیارد تومان بوده که ۳۴۰ میلیارد مصوب استانی و ۲۷۶ میلیارد اعتبار ملی است که ۸۴ میلیارد تومان آن معادل ۱۳.۶ درصد تخصیص یافته است.

کریمی بیان کرد: مجموع پروژه‌های در دست اقدام استان در زمینه آب و فاضلاب نیاز به اعتبار ۴.۵ همت دارد.

مدیرعامل آبفا استان در خصوص وضعیت فاضلاب شهری، تصریح کرد: ۱۷ شهر دارای فاضلاب، مطالعات برای ۱۶ شهر در دست اقدام و ۱۰ شهر استان فاقد فاضلاب است.

کریمی با اشاره به طرح‌های محرومیت‌زدایی، بیان کرد: از ۴۳ شهر استان ۲۳ شهر و از مجموع روستاها بالغ بر ۳۸۰ روستای استان با تنش آبی مواجه است، همچنین پنج مجتمع آبرسانی  که قرار است آبرسانی به ۱۰۵ روستا را در شهرستان‌های محروم استان انجام دهد، برای تکمیل مجتمع‌ها به ۵۴۸ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارند.

به گفته وی، برای رفع تنش آبی در ۱۲۰ روستای استان اعتبار ۷۴۷ میلیارد تومانی مورد نیاز است تا بتوانیم تنش آبی را تا افق ۱۴۰۶ در بحث روستایی مرتفع کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha