• چهارشنبه / ۵ دی ۱۴۰۳ / ۱۷:۲۰
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1403100503880
  • خبرنگار : 50975

اعتبار موردنیاز ۵۳ همتی برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در چهارمحال‌وبختیاری

اعتبار موردنیاز ۵۳ همتی برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در چهارمحال‌وبختیاری

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری گفت: در مجموع ۵۳ همت اعتبار برای پروژه‌های نیمه تمام استان نیاز است تا پروژه‌ها جمع‌آوری شوند.

یحیی رمضانی پنجم دی‌ماه در شورای برنامه‌ریزی و توسعه چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: ۲۳۹۱ میلیارد تومان اعتبار از منابع مختلف به استان ابلاغ شده که از این میزان ۵۳۲ میلیارد و ۶۰۰ تومان اعتبار سرمایه‌ای، ۴۳۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان از اعتبارات مربوط به دو سوم درآمد حاصل از فروش نفت خام و گاز طبیعی است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: ۴۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان کمک‌های فنی اعتباری برای فعالسازی واحدهای راکد و غیر فعال، ۴۹ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان مختص پروژه‌های ورزشی همگانی و مدارس، یک میلیارد  و ۶۰۰ میلیون تومان تبصره ۶ ماده ۴ قانون اصلاح معادن، ۵۲۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبارات متوازن استانی و ۱۲۰ میلیارد در اختیار نمایندگان شورای اسلامی قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه ۳۶۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان مربوط به اعتبارات محرومیت‌زدایی و راه عشایری، روستایی و مسکن محرومین است، گفت: از محل توازن ملی ۵۲۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار ابلاغ شده است.

رمضانی اضافه کرد: براساس قانون در مراجع ذیربط توزیع اعتبار براساس شهرستانی و پروژه‌ای انجام شده و برای کل اعتبارات مبادله موافقت‌نامه صورت گرفته است.

وی ادامه داد: اعتبار مورد نیاز برای طرح‌های ملی پیوست قانون ۳۱ همت و پروژه‌های اولویت‌دار نیمه تمام ۹ همت اعتبار و ۱۳ همت پروژه‌هایی که ذیل پروژه‌های ملی هستند، است.

رمضانی خاطرنشان کرد: در مجموع ۵۳ همت اعتبار برای پروژه‌های نیمه تمام استان نیاز است تا پروژه‌ها جمع‌آوری شوند.

وی ادامه داد: امروز استان نیاز به توسعه همه جانبه دارد، قلم و قدم ما امروز باید در راستای خدمت به مردم باشد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری افزود: بام ایرام به سرزمین هزار چشمه معروف است و یک درصد از مساحت و یک درصد از جمعیت کل کشور را شامل شده است.  

وی ادامه داد: ۱۲ شهرستان در این استان وجود دارد و در منطقه ۴ آمایش سرزمینی بین دو استان خوزستان و اصفهان یعنی دو  قطب برتر نفت خیزی و صنعتی قرار گرفته است، لذا لازم است جایگاه این استان در سند آمایش سرزمینی تغییر کند.

رمضانی با بیان اینکه امروز با جمعیت ۷۰ درصدی شهری در استان مواجه هستیم و کیفیت جمعیتی معکوس است، گفت: هرم جمعیتی استان در یک رنج سنی ۳۰ تا ۳۴ سال و جمعیت به سمت میانسال سمت و سو پیدا کرده است که با ادامه این روند بار بزرگی بر گردن استان می‌افتد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های استان، افزود: رتبه یک پرورش ماهی سردآبی، رتبه یک تولید بادام از جمله ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری استان است.

رمضانی ادامه داد: سند آمایش استان و مطالعات سرزمینی روح قالب استان را به سمت گردشگری و کشاورزی سوق داده سوق داده لذا سرمایه‌گذاری‌ها باید در زمینه کشاورزی و گردشگری باشند.

وی تاکید کرد: لازم است در برنامه‌ریزی‌هایی که برای توسعه انجام می‌شود، به بهره‌گیری از اسناد فرادستی اعتنا کرده و موضوعات و تحلیل‌ها را بر اساس این سند بررسی کرد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری در خصوص وضعیت و معقوله‌های آموزشی و بهداشتی استان، توضیح داد: وضعیت مطلوب بهداشت و آموزش استان نشان‌دهنده کارکرد خوب نیست بلکه در استان‌های دیگر فرایندهای آموزشی و بهداشتی دچار تغییرات خاصی شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha