• چهارشنبه / ۵ دی ۱۴۰۳ / ۱۰:۱۲
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1403100503434
  • خبرنگار : 71955

معاون نهضت سوادآموزی کشور عنوان کرد

میانگین سرانه‌ هزینه آموزش هر فرد در نهضت سوادآموزی/ چالش نهضت برای افزایش اعتبارات بنابر رشد تورم

میانگین سرانه‌ هزینه آموزش هر فرد در نهضت سوادآموزی/ چالش نهضت برای افزایش اعتبارات بنابر رشد تورم

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان نهضت سوادآموزی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ میانگین سرانه‌ هزینه آموزش در نهضت سوادآموزی به ازای هر فرد یک میلیون تومان بود گفت: امسال این رقم به حدود سه برابر رسیده است. یکی از رویه‌هایی که دنبال می‌کنیم اصلاح روش در پرداخت‌هاست و قطعا این رقم پرداخت خواهد شد.

رسول جمشیدی اول در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه یکی از چالش‌های اساسی سازمان طی سال‌های گذشته، موضوع اعتبارات سوادآموزی بوده است گفت: چانه سوادآموزی کوچک است؛ بدین علت که تا سال ۱۳۹۰ افرادی که به عنوان آموزشیار با نهضت سوادآموزی کار می‌کردند مستقیما حقوق‌بگیر نهضت بودند اما از سال ۱۳۹۰ فعالیت‌ها واگذار و این اقدام از طریق خرید خدمات انجام شد.

وی با بیان اینکه قاعده خرید خدمت کردن یا واگذاری به موسسات غیردولتی، افزایش کیفیت و کاهش هزینه‌هاست که این باعث شده سرانه‌ها و هزینه تمام شده ناچیز و به یک روال تبدیل شود؛ افزود: هر سال بودجه نهضت سوادآموزی متناسب با نرخ رشد تورم سالانه یا افزایش حقوق کارمندان یا کارگری رشد نمی یابد.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان نهضت سوادآموزی با بیان اینکه در لوایح بودجه سالیانه، هر سال بهای تمام شده را متناسب با نرخ تورم و نرخ واقعی حقوق و دستمزد پیش‌بینی می‌کنیم اما به تایید و تصویب نمی‌رسد ادامه داد: نه تنها به تایید نمی‌رسد بلکه چیزی که مصوب می‌شود هم تخصیص نمی‌یابد، درحالی که بیش از ۹۰ درصد آن ماهیت حقوق و دستمزد دارد.

جمشیدی اول با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ میانگین سرانه‌ آموزش به ازای هر فرد یک میلیون تومان بود گفت: امسال به حدود سه برابر رسیده و یکی از رویه‌هایی که دنبال می‌کنیم اصلاح روش در پرداخت‌هاست، همچنین قطعاً این رقم پرداخت خواهد شد.

وی با بیان اینکه یکی از کارهای انجام شده اصلاح رویه‌ها و روش‌های پرداخت است افزود: تا سال ۱۴۰۲ به ازای نتیجه محصول پول می دادیم، امسال پرداخت‌ها ساعتی انجام می‌شود و به محض اینکه کلاس تشکیل شود و ناظرین تایید کنند، بر مبنای کلاس‌های تشکیل شده پول پرداخت می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان نهضت سوادآموزی درباره نحوه جبران کاستی بودجه در سازمان عنوان کرد: در حال پیگیری از سوی سازمان برنامه و بودجه هستیم تا تامین منابع انجام شود، این کسری بودجه مربوط به بخش‌های مختلف است.

جمشیدی اول اظهار کرد: همچنین به استناد مصوبه دولت، معادل ۲۰ درصد سرانه به سوادآموزان قبول شده دوره سوادآموزی به عنوان تشویق پرداخت می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۱۰-۰۵ ۱۰:۱۹

سازمان برنامه و بودجه برای سال آینده بودجه سازمان نهضت سواد آموزی را کاهش و به نوسازی مدارس اختصاص دهد

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۰۶ ۱۳:۴۶

سلام ب همه حداقل سواد برای مربی شدن نهضت سوادآموزی بزرگ سالان چند هست

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۰۵ ۱۴:۲۵

دستورالعمل کلاس گذاری سال جاری را هر چه سریعتر اصلاح کنید

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۰۵ ۲۳:۵۰

سلام حالا بعد ۱۲ سال کار این چه جوابیه ما هم مثل خرید خدمات کنید که راحت رفتند اموزش و پرورش

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۰۷ ۰۱:۰۶

باسلام بعداز یازده سال اموزشیارنهضت با مدرک کارشناسی همچنان بلاتکلیف هستیم

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۰۷ ۱۴:۲۲

بهتر است تحصیلکرده هایی که سالها در مدارس غیر انتفاعی تدرس میکنند بجای نهصتی ها استخدام شوند

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۰۷ ۱۸:۰۴

سلام .بهتر است که به جای هزینه کردن در نهضت برای سالمندان .برای کودکان بازمانده از تحصیل به خاطر فقر و یا عدم مدرسه در روستاها. هزینه شود این کودکان آینده سازان مملکت هستند .و کودکان کنار سالمندان هستند

avatar
۱۴۰۳-۱۰-۰۷ ۱۸:۰۸

کودکان ترک تحصیلکرده را بازیابید.همین بزرگسالان و سالمندان الان تو نهضت. کودکان بازمانده از تحصیل چند سال قبل هستند .