به گزارش ایسنا، مراسم اختتامیه مرحله استانی سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظرات دانشجویی، امروز(چهارم دی) در سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه برگزار و برگزیدگان معرفی و تجلیل شدند.
مسلم حدیدی رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه در این مراسم با اشاره به برگزاری مرحله استانی سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظرات دانشجویی در کرمانشاه، اظهار کرد: در پایان این مسابقات دو تیم از استان به مرحله کشوری راه پیدا کردند.
وی از حضور ۲۳ تیم در مرحله استانی مسابقات ملی مناظرات دانشجویی در کرمانشاه یاد کرد و گفت: دانشگاههای استان امسال در این مسابقات مشارکت جدی داشتند و این مسئله کیفیت مسابقات را افزایش داده بود.
وی با بیان اینکه کرمانشاه سابقه درخشانی در بحث شرکت در مسابقات ملی مناظرات دانشجویی دارد، افزود: طی سالهای گذشته تیمهای ارزشمندی در این مسابقات شرکت کردند که برخی از آنها به مرحله فینال کشوری هم راه پیدا کردند.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه تصریح کرد: امیدواریم امسال نیز با تیمهایی که انتخاب شدهاند، شاهد حضور این تیمها در فینال مرحله کشوری و درخشش آنها باشیم.
حدیدی در ادامه با اشاره به ضرورتهای توسعه مناظرات در جامعه خصوصا بین قشر دانشجو، عنوان کرد: مناظره یکی از الزامات برای بحث و استدلالهای منطقی است، موضوعی که متاسفانه در غرب کشور چندان به آن پرداخته نشده و فضای گفتمانی چندان مورد توجه قرار نگرفته است.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه یادآور شد: در مناظرات یاد خواهیم گرفت که چگونه حرف بزنیم، استدلال خود را بیان کنیم و به فضاهای ذهنی طرف مقابل خود احترام بگذاریم و در نهایت در چنین فضایی به نتیجه گیری کاملی دست پیدا کنیم.
محمدنبی احمدی رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه نیز در این مراسم با اشاره به نیاز جامعه امروز به ترویج فضای گفتمانی، اظهار کرد: عدم آشنایی با فضای گفتمانی به یکی از مشکلات و معضلات جامعه کنونی ما تبدیل شده است.
وی تصریح کرد: ایجاد فضای گفتمانی باید بین قشر دانشجو به شکل جدیتری مورد توجه قرار گیرد، چراکه دانشجویان آینده سازان و مدیران آینده کشور هستند و باید آداب گفت و گو را از هم اکنون به خوبی یاد بگیرند. به همین دلیل است که مقام معظم رهبری همواره روی برگزاری کرسیهای آزاد اندیشی و مناظرات دانشجویی تاکید دارند که حاکی از اهمیت این مسئله است.
احمدی اضافه کرد: برگزاری کرسیهای آزاد اندیشی و مناظرات دانشجویی کمک خواهد کرد تا دانشجویان نظرات خود را در حوزههای مختلف خصوصا مسائل چالشی کشور در محیط دانشگاه بیان کنند.
وی در ادامه با بیان اینکه برگزاری مناظرات در جامعه و در بین دانشجویان باعث خواهد شد تا ذهنها در مورد مسائل مختلف روشن شود، گفت: در دنیای امروز که فضای مجازی در زندگی مردم بسیار تاثیرگذار شده و گاها واقعیتها وارونه جلوه داده میشود، لازم است افراد جامعه خصوصا دانشجویان با آگاهی کامل و داشتن قدرت مناظره، در این فضا حضور داشته باشند.
به گزارش ایسنا، مهدی سوری معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه هم با بیان اینکه در مرحله استانی این دوره از مسابقات ۲۳ تیم از دانشگاههای استان شرکت داشتند، اظهار کرد: آرمان فلسطین و تحولات منطقه، جهش تولید با مشارکت مردم، اقتصاد، سیاست داخلی و خارجی، مسائل اقتصادی جامعه، محیط زیست و سلامت، ورزش، علم و فرهنگ و مسائل فرهنگی از جمله موضوعات مطرح شده در این دوره از مناظرات دانشجویی با شعار «تضارب آراء و ساختن آینده» بود.
وی افزود: در پایان سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظرات دانشجویی در استان، با رای هیات داوران تیم «راه توسعه» از دانشگاه آزاد اسلامی مقام اول را بدست آورد و تیم «رسا» از دانشگاه آزاد و دانشگاه رازی، مقام دوم را کسب کرد.
معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه با بیان اینکه تیمهای اول و دوم مرحله استانی مناظرات دانشجویی در کرمانشاه به مرحله کشوری راه پیدا میکنند، خاطرنشان کرد: همچنین تیم «فدک» از دانشگاه علوم قرآنی عنوان سوم این مسابقات را کسب کرد که پیگیریم این تیم هم در رده بندی مرحله کشوری این مسابقات حضور پیدا کند.
وی گفت: عنوان تیم اخلاق این دوره از مسابقات هم به تیم «تالیا» از دانشگاه فرهنگیان رسید.
انتهای پیام
نظرات