• دوشنبه / ۳ دی ۱۴۰۳ / ۱۹:۵۹
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1403100302303
  • خبرنگار : 50536

شهردار خبر داد

نوسازی بیش از ۲۰۰۰ دستگاه تاکسی در تبریز/ هزینه‌کرد ۷۰۰۰ میلیارد تومانی برای مترو

نوسازی بیش از ۲۰۰۰ دستگاه تاکسی در تبریز/ هزینه‌کرد ۷۰۰۰ میلیارد تومانی برای مترو

ایسنا/آذربایجان شرقی شهردار تبریز از نوسازی بیش از ۲۰۰۰ دستگاه تاکسی در این شهر خبر داد.

یعقوب هوشیار، دوشنبه، سوم دی ماه در نشست خبری گفت: شهرداری به هر راننده تاکسی ۲۵۰ میلیون تومان وام با بهره ۴ درصد داده است.

وی به مشکلات ترافیکی شهر و راهکارهای شهرداری برای حل آن پرداخت کرد و ادامه داد: تبریز بیش از ۸۲۰ هزار دستگاه خودرو دارد و سرانه خودرو در این شهر بیشتر از بسیاری از کلان‌شهرهاست.

وی افزود: باید فرهنگ‌سازی کنیم تا مردم از آوردن خودرو شخصی به نقاط غیرضروری خودداری کنند.

هوشیار با بیان اینکه شهرداری در این دوره بیشترین منابع خود را به سمت تقویت حمل‌ونقل عمومی سوق داده است، گفت: طی سالجاری ۷ هزار میلیارد تومان برای مترو هزینه شده و ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای خرید اتوبوس اختصاص داده شده است.

شهردار تبریز بیان کرد: فاز سوم خط یک مترو را به مسئولیت خود پیش بردیم و در حال حاضر، این خط به‌طور روزانه حدود ۹۰ هزار نفر را جابه‌جا می‌کند. همچنین پروژه خط دو مترو در حال پیشرفت است و ایستگاه‌های آن در حال احداث هستند.

وی همچنین از مشکلات فنی در پروژه تی‌بی‌ام (ماشین حفاری تونل) خبر داد.

وی اعلام کرد: مشکلات فنی در بخش شرقی مترو باعث تأخیر در تکمیل پروژه شده، اما امیدواریم تا خرداد ماه این پروژه به پایان برسد.

وی با بیان اینکه ارتباط شهرداری با ارتش در دوره‌های گذشته به‌درستی مدیریت نشده است و در حال حاضر، این موضوع با برخی ابهام‌ها همراه است، افزود: در اوایل دهه ۹۰ تفاهم‌نامه‌ای با ارتش منعقد و مصوبه‌ای در کمیسیون ماده ۵ تصویب شده بود که کاربری‌هایی برای این اراضی تعریف شد.

هوشیار ادامه داد: در حال حاضر، ما با طرحی مواجه هستیم که واگذاری‌های آن انجام شده و کاربری‌های مشخصی دارد، اما کاش فضای سبز نیز به‌طور کامل در تفاهم‌نامه پیش‌بینی می‌شد.

شهردار تبریز خاطرنشان کرد: در این اراضی، ارتش شمالی کمربندی میانی را به فضای سبز و ارتش جنوبی را به کاربری مسکونی و تجاری اختصاص داده است و شهرداری به‌ هیچ‌ عنوان در این اراضی دست‌کاری نکرده است. 

وی تاکید کرد: شهرداری تبریز بر اساس حقوق و مقررات تعریف‌شده برای مردم، مجوزهای لازم را صادر می‌کنیم، اما باید به فکر چاره‌ای برای افزایش فضای سبز و حل مشکلات این اراضی باشیم.

شهردار تبریز به پیشرفت‌های چشمگیر در حوزه فناوری و هوشمندسازی شهر تبریز اشاره کرد و افزود: در این دوره، اقدامات بزرگی در راستای توسعه فیبر نوری و نصب دوربین‌های هوشمند انجام داده‌ایم.

وی گفت: با اجرای ۸۲۰ کیلومتر فیبر نوری تا درب منازل شهروندان، پیش‌بینی می‌شود ۱۵ هزار شغل جدید برای شهروندان ایجاد شود.  

شهردار تبریز اظهار کرد: در دوره فعلی مدیریت شهری تا به امروز بیش از ۲۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل و نقل عمومی شهر اضافه شده است که در ادامه کار اتوبوس‌های جدید نیز وارد می‌شود. 

وی با بیان اینکه ۵۰ دستگاه اتوبوس را تا پایان سال جاری تحویل و به خطوط مختلف اضافه می‌کنیم، افزود: ۵۰ اتوبوس را از پالایشگاه و ادارات دیگر آزاد کردیم و در کنار آن دو قرارداد خرید اتوبوس هرکدام ۱۰۰ دستگاه منعقد شده است که بر اساس زمانبندی تحویل می‌گیریم. 

وی با اشاره به احداث زائرسرای مشهد گفت: عملیات اجرایی زائرسرای مشهد از سال ۹۱ شروع شده و جزو پروژه‌های راکد شهرداری تبریز در سال‌های گذشته بود که در دوره فعلی فعال شده و تلاش داریم در سریع‌ترین زمان ممکن به اتمام برسد.  

شهردار تبریز با اشاره به احداث مرکز مدیریت هوشمند شهری نیز ادامه داد: مرکز مدیریت هوشمند شهری تبریز با ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه در دست اجرا و تجهیز است که تا پایان سال به بهره برداری می‌رسد. 

وی یادآور شد: ۲۰۰ میلیارد تومان برای خرید و نصب دوربین‌های ثبت تخلفات رانندگی هزینه شده است. 

وی با بیان اینکه بخش عمده‌ای از مشکلات شهری با همکاری رسانه‌ها حل می‌شود، خاطرنشان کرد: رسانه‌ها در واقع چراغ راهی هستند که بسیاری از مسائل و گره‌های شهری را روشن می‌کنند.

شهردار تبریز همچنین از رسانه‌ها درخواست کرد تا در معرفی و تبیین بودجه سال ۱۴۰۴ تبریز به عنوان یکی از برنامه‌های مهم شهری در سال جاری، همکاری بیشتری داشته باشند.

هوشیار گفت: در دوره جدید توجه ویژه‌ای به زیرساخت‌ها بویژه مناطق جنوبی و شرق تبریز داشته‌ایم. یکی از پروژه‌های مهم در این بخش، شهرک خاوران است که سال‌هاست شروع شده و هم‌اکنون در حال پیشرفت است. تمرکز زیادی روی رفع مشکلات آب و فاضلاب این منطقه انجام شده است.

وی همچنین به سایر پروژه‌های زیرساختی مانند سالن‌های ورزشی، پارک‌ها و امکانات آموزشی اشاره کرد و افزود: هیچ مشکلی در زمینه زیرساخت‌ها در منطقه خاوران نداریم و در نظر داریم احداث مسجد و مدرسه در این منطقه تا سال آینده تکمیل شود.

نوسازی بیش از ۲ هزار دستگاه تاکسی در تبریز/ هزینه کرد ۷ هزار میلیارد تومانی در سالجاری برای مترو

وی بساط چینی و فعالیت‌های غیررسمی وانت‌بارها و دست‌فروشان را عارضه‌ای برای تمامی کلان‌شهرها دانست و تاکید کرد: این فعالیت‌های غیرمجاز ناهنجاری‌های عمده‌ای برای شهروندان تبریزی ایجاد می‌کند و ما به‌طور مستمر این موضوع را پیگیری و جمع‌آوری می‌کنیم و از دستگاه‌های دیگر نیز انتظار داریم در این زمینه همکاری بیشتری داشته باشند.

وی از پیوستن شهرداری به پویش ۲ درجه کمتر که توسط رئیس‌ جمهوری مطرح شده بود، خبر داد و گفت: شهرداری تبریز در این زمینه اقدامات قابل توجهی انجام داده است، از جمله خاموشی‌های نورپردازی‌های شهری که به کاهش مصرف انرژی کمک خواهد کرد.

وی تاکید کرد: حل مشکلات شهری نیازمند همکاری همه نهادها و شهروندان است. تنها با همکاری و هم‌دلی می‌توانیم مسائل را به بهترین نحو حل کنیم. ما از دولت آقای پزشکیان انتظار داریم که این موضوعات را در اسرع وقت پیگیری و برای رفع مشکلات به‌طور عملیاتی وارد عمل شوند.

نوسازی بیش از ۲ هزار دستگاه تاکسی در تبریز/ هزینه کرد ۷ هزار میلیارد تومانی در سالجاری برای مترو

نوسازی بیش از ۲ هزار دستگاه تاکسی در تبریز/ هزینه کرد ۷ هزار میلیارد تومانی در سالجاری برای مترو

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha