• دوشنبه / ۳ دی ۱۴۰۳ / ۱۸:۵۱
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1403100302262
  • خبرنگار : 50046

مردم خراسان شمالی در حوزه بهداشت و درمان از رئیس جمهور چه انتظاراتی دارند؟

مردم خراسان شمالی در حوزه بهداشت و درمان از رئیس جمهور چه انتظاراتی دارند؟

ایسنا/خراسان شمالی پنجم دی ماه خراسان شمالی میزبان رئیس جمهور و هیات دولت به مدت دو روز است.

طی این سفر دو روزه، رئیس جمهور در مراسم اختتامیه سی و یکمین اجلاس ستاد نماز حضور خواهد داشت و بعد از آن تعدادی از جلسات با حضور دکتر پزشکیان و گروه‌های مختلف مردم‌ برگزار و سپس تعدادی از پروژه ها افتتاح و کلنگ زنی می‌شود.

در این میان‌ یکی از انتظارات مردم خراسان شمالی از دولت چهاردهم ارتقای شاخص های حوزه های بهداشتی و درمانی و توجه به این حوزه است که در این خصوص توضیحاتی ارائه شده است.

سید احمد هاشمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه یکی از نیازهای این استان احداث بیمارستان ۱۰۰ تخت خوابی مادر و کودک است، اظهار کرد: بر اساس سطح بندی تخت، برای شهرستان بجنورد افزایش ۳۰۰ تخت تا سال ۱۴۰۴ مورد نیاز است و از سوی دیگر بیمارستان فعلی بنت الهدی دارای قدمت بالایی است(۱۳۴۸) .

وی افزود: عدم تناسب فضا و تخت بیمارستانی و واحدهای پشتیبانی، نبود سایر بخش های تخصصی همچون جراحی، اطفال و ... در بیمارستان فعلی بنت الهدی سبب شده تا ساخت بیمارستان مادر و کودک یکی از نیازهای اساسی مردم این استان باشد.

هاشمی ادامه داد: بیمارستان بنت الهدی فعلی، سطح سوم خدمات ریفرال و تمام مادران باردار، مادران پرخطر، نوزادان و ناباروری را پوشش می دهد و علاوه بر آن تردد فراوان مردم این استان به استان‌های همجوار برای دریافت خدمات مادر و کودک و ناباروری از دیگر علل نیاز مردم خراسان شمالی به ساخت بیمارستان ۱۰۰ تخت خوابی مادر و کودک است.

وی بیان کرد: تکمیل بیمارستان ۶۴ تخت خوابی راز و جرگلان از دیگر نیازهای ضروری مردم این شهرستان است چرا که راز و جرگلان بالای ۶۰ هزار نفر فاقد تخت بیمارستانی است و مردم این شهرستان باید مسافت طولانی را برای رسیدن به نزدیک‌ترین تخت بیمارستانی طی کنند.

به گفته این مقام مسئول به دلیل افزایش تعداد موالید در این شهرستان مرزی و تعداد بالای زایمان های خارج از بیمارستان این بیمارستان باید هرچه سریع‌تر تکمیل شود.

وی کمک به تکمیل طرح توسعه بیمارستان پورسینای آشخانه را از دیگر نیازهای استان اعلام کرد و گفت: نبود تخت های ویژه در سطح شهرستان، کمبود تخت‌های بستری، بالا بودن مراجعان و نیاز به خدمات تخصصی و بالا بودن بار تصادفات ضرورت تکمیل هر چه سریع‌تر این پروژه را دو چندان می‌کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تصریح کرد: متاسفانه ۷۰ درصد از بیماران مبتلا به سرطان‌ برای امر شیمی درمانی عمقی به استان‌های همجوار سفر می‌کنند. بنابراین تکمیل تنها مرکز جامع غربالگری، تشخیص و درمان سرطان از نیازهای اساسی بیماران این استان است.

وی بیان کرد: احداث ۱۰ مرکز جامع سلامت، ساخت پنج پایگاه بهداشتی، احداث ۱۲۰ خانه بهداشت استان از نیازهای بهداشتی و درمانی مردم این استان است.

هاشمی احداث ۳۰ پایگاه اورژانس شهری و جاده ای، ساخت ۸۰ واحد پانسیون پزشک متخصص، تامین ۴۷ دستگاه آمبولانس، احداث خوابگاه ۲۰۰ واحدی متاهلی از دیگر نیازهای مردم این استان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha