• دوشنبه / ۳ دی ۱۴۰۳ / ۱۷:۱۸
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1403100302216
  • خبرنگار : 71533

سخنگوی دولت:

میزان مصرف گاز مردم ناشی از سیاستگذاری‌های غلط است/ مقصر وضعیت فعلی مردم نیستند

میزان مصرف گاز مردم ناشی از سیاستگذاری‌های غلط است/ مقصر وضعیت فعلی مردم نیستند

سخنگوی دولت گفت: میزان مصرف گاز مردم ناشی از خروجی سیاست‌گذاری‌های ماست و اگر از ابتدا قیمت‌گذاری انرژی به شکلی بود که مردم به سمت استفاده از کولرها و وسایل کم‌مصرف هدایت می‌شدند، امروز این وضعیت را نداشتیم.

به گزارش ایسنا، فاطمه مهاجرانی به مناسبت روز زن در شرکت مهندسی و توسعه صنایع ملی مس ایران حاضر شد  با اشاره به مشکلات صنعت و تأثیر سیاست‌گذاری‌های گذشته بر وضعیت کنونی پرداخت و گفت: در فضای صنعت شاهد اتفاقاتی بودیم که خوب نیست. هیچ‌کسی از اینکه برق، گاز یا آب صنایع قطع شود دفاع نمی‌کند. تردیدی نیست که صنعت در این مسیر آسیب می‌بیند.

وی افزود: صنعت ذهن پویای جامعه است و خوشبختانه از نظر مالی متمول است، اما ناترازی‌ها حاصل خروجی سیاست‌گذاری‌های اشتباه هستند. این ناترازی‌ها یک‌شبه به وجود نیامده‌اند و نتیجه دهه‌ها سیاست‌گذاری نادرست و بی‌توجهی به آینده‌اند.

سخنگوی دولت با اشاره به مصرف بی‌رویه منابع آبی و انرژی گفت: ما فکر کردیم ذخایر آبی زیر زمین همواره باقی خواهد ماند و بدون برنامه‌ریزی درست، از این منابع برای کشاورزی و صنعت استفاده کردیم. ناترازی‌هایی که امروز در برق و گاز شاهد هستیم، ناشی از همین سیاست‌گذاری‌های اشتباه است.

وی تأکید کرد: اگر ۱۰ سال پیش به صنعت می‌گفتیم روزی برق تو را قطع خواهیم کرد، صنایع از همان زمان برای این روز آماده می‌شدند و راه‌حل‌هایی پیدا می‌کردند. اما ما در سیاست‌گذاری‌ها به پیامدها توجه نکردیم و تنها به خروجی‌ها اکتفا کردیم.

سخنگوی دولت در ادامه با انتقاد از وضعیت موجود، گفت: در کشوری که مجموع ذخایر نفت و گاز آن بالا است، قطع گاز منازل در زمستان جای شرمندگی دارد. مردم در این ماجرا مقصر نیستند؛ چرا که مصرف مردم هم خروجی سیاست‌گذاری‌های ما است. اگر از ابتدا قیمت‌گذاری انرژی به شکلی بود که مردم به سمت استفاده از کولرها و وسایل کم‌مصرف هدایت می‌شدند، امروز این وضعیت را نداشتیم.

وی با تأکید بر نقش خردورزی در مهندسی و سیاست‌گذاری خاطرنشان کرد: در جمع مهندسان، انتظار ما خردورزی است. ما باید با زبان علم سخن بگوییم و رشد اقتصادی و صنعتی را از همین مسیر دنبال کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
دیروز ۱۹:۳۲

بنده در پای کوه استان البرز سکونت دارم عظیمیه کرج چهار سال پیش در ملکی بودم که نه در زمستان نیاز به گرمایش بود و نه تابستان سرمایش با اجرای درست ساخت می توان بشدت در مصرف انرژی کنترل داشت

avatar
دیروز ۲۱:۵۹

ازشروع دولت جدید یادگرفتید دم ازناترازی بزنید روز بروز فشار وبه قشرضعیف بیشتر وبیشترمیشه وسرمایه دارو پولدارترمیشه

avatar
دیروز ۲۲:۰۲

قیمت همه کالاها و خدمات و انرژی باید با منطقه هم‌تراز گردد و دستمزد و حقوق نیز همینطور تا کشور در دام اعراب پولدار و آمریکا گرفتار و متلاشی نگردد.

avatar
دیروز ۲۳:۱۰

سلام ضمن عرض تبریک روززن به این بزرگوارم عرض کنم حرف حساب جواب نداره ایکاش همه مردم و مسعولین باتجربه و متخصص باهم باشندوایجورمیشودبرهمه مشکلات غلبه کردهرجامردم بداننددستوری برای بهترشدن وضعیت اووجامعه است واین تصمیم مغرضانه نیست آرجان ودل پای کارن

avatar
امروز ۰۰:۵۳

شما چ بخای چ نخای،مردم مجبورن کم مصرف کن مجبورن ،چون با درآمد ماهیانه ۱۲ملیون اجاره خونه ۴ملیون گوجه فرنگی ۳۰هزار تومن سیبزمینی ۲۵ هزار،با این گرونی سرسام آورنمیتونیم پول آب و برق و گاز رو پرداخت کنیم

avatar
امروز ۰۱:۱۵

اگر از اول بجای لوله کشی گاز به درب منزل و شهرها قبل از ورود به هر بخشی در خارج از شار انرو تبدیل به برق میکردن هم خطر کمتری مردگ رو تهدید میکرد و هم انتقال ساده تر و کم هزینه تری بود و هم کنترل بهینه بر مصرف و عایقکاری منزل و اماکن صورت میگرفت

avatar
امروز ۰۷:۵۲

راحت‌ترین ودم دست ترین جواب کلیشه ای را که همان افزایش قیمت است می بینید.چه گران وچه ارزان مردم به جاز وآب وبرق احتیاج دارن مریض که نیستند شیر گاز را باز بگذارند لذت ببرن

avatar
امروز ۱۰:۲۹

بهتر نیست یک برنامه متناسب با وضعیت کشور بریزید چرا از بخاری های برقی گازی ژاپنی با بازده ۹۵درصد به جای بخاری های با بازده ۴۰ درصد ایرانی استفاده نمیکنید یا اساسا از نیروی برق به جای گاز استفاده نمی کنید

avatar
امروز ۱۱:۰۴

حالا شما که بلدید با زبان علم سخن بگویید، این ایده باید در عمل دیده شود،یا علی بگویید و تا دیر نشده عمل کنید.