• یکشنبه / ۲ دی ۱۴۰۳ / ۱۶:۴۹
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1403100201371
  • خبرنگار : 50136

رئیس دانشگاه ارومیه خبرداد

رشد مرجعیت علمی دانشگاه‌های آذربایجان‌غربی

رشد مرجعیت علمی دانشگاه‌های آذربایجان‌غربی

ایسنا/آذربایجان غربی رئیس دانشگاه ارومیه گفت: در سالهای اخیر مرجعیت علمی دانشگاه‌های استان رشد داشته است. 

احمد علیجانپور، دوم دی ماه در جشنواره تجلیل از برگزیدگان پژوهش و فناوری که در دانشگاه ارومیه برگزار شد، افزود: دانشگاه‌های استان از نظر مرجعیت علمی رشد کرده و در حوزه دیپلماسی علمی فراتر رفتند که در این راستا نیز دانشگاه‌های استان ارتباطات خوبی با دانشگاه‌های تراز بالای کشورهای همسایه داریم. 

وی با اشاره به برنامه‌های اجرایی توسط دانشگاه‌های استان ادامه داد: برگزاری همایش‌های ملی و بین‌المللی، نمایشگاه فناوری‌های استان، رویداد عصر امید، شب علم از جمله برنامه‌های دانشگاه‌های استان بود. 

علیجانپور از افزایش تعداد دانشمندان فعال در دانشگاه‌های استان در لیست دانشمندان دو درصد برتر جهان خبرداد. 

رئیس دانشگاه ارومیه با بیان اینکه این استان از پتانسیل بالای نیروی انسانی برخوردار است، اظهار کرد: دانشگاه‌های استان با داشتن ظرفیت‌های علمی منحصر به فرد فرصتی مغتنم برای رفع مشکلات جامعه هستند که امید است از ظرفیت نخبگان دانشگاهی در بخش‌های مختلف بهره گرفته شود. 

شفیعی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ارومیه نیز در این جشنواره با اشاره به فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه‌های استان افزود: دانشگاه آزاد اسلامی، ارومیه، علوم پزشکی به ترتیب بیشترین هیات علمی را دارند. 

وی تعداد طرح‌های ارتباط با صنعت نیز گفت: دانشگاه‌های ارومیه، آزاد اسلامی و صنعتی به ترتیب بیشترین طرح را داشتند که دانشگاه ارومیه با ۲۳ میلیارد تومان پیشتاز است. 

شفیعی ادامه داد: دانشگاه ارومیه، آزاداسلامی و دانشگاه صنعتی به ترتیب بیشترین اختراعات را ثبت کردند. 

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه ارومیه با تاکید بر لزوم حرکت به سمت علوم جدید، افزود: لازمه حل مشکلات جامعه استفاده از علوم جدید است و پژوهش‌ها به سمت علوم جدید حرکت کنند. 

رشد مرجعیت علمی دانشگاههای آذربایجان غربی

جواد نوری‌نیا، رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان‌غربی نیز با اشاره به اهمیت پژوهش در توسعه افزود: متاسفانه در زیست بوم فناوری عقب هستیم که این کمبود ناشی از عدم هماهنگی دستگاه‌ها و جزیره‌ای عمل کردن است، لذا اگر بدنبال تبدیل علم به ثروت هستیم باید همه اجزای یک اکوسیستم با هماهنگی عمل کنند. 

وی با اشاره به تاثیر نوسانات ارزی در فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و فناور افزود: لازم است با ایجاد فرصت‌های مناسب بازار، حمایت از شرکت‌ها در راستای تولید ثروت پیش برویم. 

نوری‌نیا ادامه داد: وضعیت کسب و کار در کشور چندان مناسب نیست که نیاز است نسبت به بهبود این فضا اقدامات اساسی انجام شود که در این راستا نیازمند همکاری مسئولان هستیم. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha