• شنبه / ۱ دی ۱۴۰۳ / ۱۰:۳۳
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403100100135
  • خبرنگار : 50228

رییس هیات نجات غریق استان:

در بازرسی از استخرهای خوزستان تعارف را کنار گذاشتیم/فعایت ۱۵۰ ناجی در سواحل استان

در بازرسی از استخرهای خوزستان تعارف را کنار گذاشتیم/فعایت ۱۵۰ ناجی در سواحل استان

ایسنا/خوزستان رییس هیات نجات غریق خوزستان با بیان اینکه در بازرسی از استخرها تعارف را کنار گذاشتیم، گفت: با اقدامات انجام شده در نهایت در بخش آمادگی و اشتغال ناجیان به سمت مطلوب رفتیم.

مجمع سالانه هیات نجات غریق خوزستان امروز یکم دی ماه با حضور رییس فدراسیون، مدیرکل ورزش خوزستان و اعضای مجمع در اهواز برگزار شد. 

به گزارش ایسنا، امید جشان زاده در این مجمع، اظهارکرد: رییس فدراسیون در کمتر از ۱۴ ماه، چهار بار به استات خوزستان سفر داشته است و این حضور باعث شده نجات غریق استان رشد داشته باشد، ضمن این که از حمایت‌های مدیرکل جوان استان نیز قدردانی می‌کنم. 

او ادامه داد: در همان جلسه ابتدایی که داشتم علی رغم این که اهل ریسک هستم  احساس ترس داشتم، چون وضعیت نجات غریق و ضعف‌های ساختاری و فنی و نواقص را می‌دانستم. واقعیت این بود که کار اصولی انجام نشده بود. هیچ سابقه و بایگانی وجود نداشت و هیچ وقت از استخرها بازرسی انجام نشده بود. بنده در زمان حضور در انتخابات مجمع هیات، این‌ها را می‌دانستم.

رییس هیات نجات غریق خوزستان افزود: اما با همکاری همه هیات‌های شهرستانی، رییس فدراسیون و بنی تمیم فعالیت را آغاز کردیم و همان ابتدا تغییر ملموس بود و اتفاقاتی افتاد که بیشترین استخر تایید شده از نظر فنی را در سال گذشته داشتیم. 

او عنوان کرد: ۸۰ منجی غریق مشغول به فعالیت شدند و بازدیدهای زیادی از استخرها داشتیم و کلاس‌های آموزشی و آمادگی‌ با نظم خوبی برگزار شدند. تمام این‌ها هزینه بر بود، ولی به دنبال کیفیت بودیم. در بازرسی از استخرها تعارف را کنار گذاشتبم به سمتی رفتیم که در بخش آمادگی و اشتغال ناجیان به سمت مطلوب رفتیم. 

جشان زاده گفت: در حوزه آموزش به صورتی کار شد که به عنوان هیات برتر معرفی شدیم. سال‌ها بود که در استان‌های شمالی ساماندهی سواحل انجام شده بود ولی در بحث رودخانه‌های خوزستان مغفول مانده بودند، ولی ما طرح نوشتیم، کار کردیم و تحقیقات بین‌المللی داشتیم و در نهایت موفق به متقاعدکردن وزرات کشور و استانداری شدیم و برای اولین بار واژه رودخانه را در دستورالعمل فدراسیون دیدیم و از این پس نجات غریق رودخانه، همیار نجات غریق رودخانه و قایقرانی رودخانه را خواهیم داشت. ان شاءالله به سمتی برویم که دستورالعمل ساماندهی سواحل را تغییر و نام رودخانه را هم داشته باشیم. 

او بیان کرد: در ادامه نیز تجهیزات خریدیم و در اختیار هفت شهر قرار دادیم و امروز شاهد فعایت ۱۵۰ ناجی در سواحل  و شاهد نجات ۷۵ نفر بودیم. پیش بینی می‌کنم کار را در سال آینده با ۳۰۰ نفر شروع کنیم. تلاش می‌کنیم به سمتی برویم که در ادامه کمترین آمار غرق شدگی را داشته باشیم. 

رییس هیات نجات غریق خوزستان در پایان نیز عنوان کرد: در حوزه قهرمانی جهان هم یک اعزام خواهیم داشت و مسابقات ساحلی استان هم در خرمشهر برگزار خواهد شد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha