• جمعه / ۳۰ آذر ۱۴۰۳ / ۱۲:۵۱
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1403093021505
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد:

تغییر مدیران خواست مردم است

تغییر مدیران خواست مردم است

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: خواست مردم تغییرات مدیریتی است در صورتی که سرعت کار را بالا ببریم با خطا مواجه می‌شویم.

یدالله رحمانی در نشست با رئیس و اعضای حزب اعتدال و توسعه استان با بیان اینکه باید به نیروهای جوان توجه شود چراکه اصلی‌ترین عنصر توسعه نیروی انسانی است، افزود: در رابطه با تغییر مدیران استان نسبت به سایر استان‌ها جلوتر هستیم اما شتاب کار هم باید بیشتر شود.

وی با اشاره به استفاده از توان بانوان در مدیریت استان اظهار کرد: نقش زنان و جوانان در انتصابات باید پررنگ تر شود و این مسئله به مدیران تاکید کرده‌ایم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: در مدیریت و انتصابات باید از کسانی که اهداف دولت را قبول دارند و همراه با دولت هستند استفاده شود.

رحمانی تصریح کرد: همه باید به دولت وفاق کمک کنند تا امیدواری ایجاد شده همچنان باقی بماند، تحقق این امر نیازمند مشارکت همه ما است.

وی ادامه داد: باید به همه مناطق استان به یک دید نگاه کنیم و عدالت در برنامه‌ریزی را برای همه نقاط استان مدنظر قرار دهیم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه اولین گام برنامه‌ریزی و توسعه، شناخت از وضعیت موجود است، عنوان کرد: شاید شاخص‌های نرخ بیکاری مطلوب ما نباشد اما برنامه‌ریزی بر اساس این شاخص‌هاست و وضعیت بیکاری استان حدود متوسط کشور است.

رحمانی با بیان اینکه نرخ فعالیت وضعیت خوبی ندارد، تاکید کرد: نرخ فعالیت کشور ۴۱ است در حالی که این نرخ در استان کهگیلویه و بویراحمد ۳۴ است در واقع نرخ فعالیت استان هفت درصد از متوسط کشور پایین‌تر است که این مسئله یک آسیب جدی است.

وی با بیان اینکه برای توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد منابع می‌خواهیم، اظهار کرد: منابع سیستم بانکی این استان ۲۵ صدم درصد سپرده بانکی کشور را دارد، دو دهم درصد شرکت‌های دانش‌بنیان کشور در این استان است و روند اشتغال استان از ۲۱ درصد به ۱۴ درصد رسیده و این در حالی است که متوسط اشتغال بخش کشاورزی کشور ۱۵ درصد است و این مهم نشان دهنده کار سختی در پیش داریم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: شبکه راه‌های ارتباطی استان که می‌تواند به توسعه کمک کند از وضعیت مناسبی برخوردار نیست، ۶۰۰۰ کیلومتر راه در این استان وجود دارد که ۴۵۰۰ کیلومتر از این میزان روستایی و مابقی اصلی و فرعی هستند و تنها ۲۰۰ کیلومتر بزرگراه در استان وجود دارد.

رحمانی افزود: فرآیند توسعه نیازمند مشارکت همگانی است و زمانی توسعه محقق می‌شود که از ظرفیت همه استفاده شود و در فرآیند توسعه مشارکت کنند.

وی اظهار کرد: اصلی‌ترین زیرساخت در توسعه استان راه است و تا زمانی که شبکه راه‌های ارتباطی کارآمد، مناسب و ایمن نداشته باشیم سایر کارها به نتیجه نمی‌رسد. با توجه به کوهستانی بودن و شرایط توپوگرافی استان کهگیلویه و بویراحمد هزینه پروژه‌های عمرانی در این استان دو سه برابر متوسط کشور است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه ۱۰ پروژه اصلی آبی استان کهگیلویه و بویراحمد شناسایی و برنامه‌ریزی لازم در خصوص آنها تدوین و پیگیری‌های لازم برای تشکیل آنها انجام شده است، خاطرنشان کرد: سد آبریز و اتصال به آزادراه شیراز _ اصفهان از مطالبات اصلی مردم استان کهگیلویه و بویراحمد است همچنین جاده‌های ارتباطی میانی در دستور کار قرار دارد.

رحمانی تصریح کرد: طبق بررسی‌های انجام شده ارتقاء راه‌های استان کهگیلویه و بویراحمد ۶۴ هزار میلیارد تومان نیاز دارد که در صورت تامین اعتبار طی هشت سال مشکل راه‌های استان برطرف خواهد شد. اتصال یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد به آزادراه شیراز _ اصفهان به صورت جدی در حال پیگیری است. یکی از راهکارها برای توسعه جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی است که این امر مهم نیازمند ایجاد زیرساخت شبکه ارتباطی مناسب و ایمن است.

وی با بیان اینکه اصلی‌ترین عنصر توسعه به ترتیب نیروی انسانی و شرکت‌های دانش‌بنیان و مراکز رشد و نوآوری است، ادامه داد: توسعه شرکت‌های دانش بنیان از برنامه‌های استان است.

تغییر مدیران خواست مردم است/ عدالت در برنامه ریزی در همه مناطق استان

همچنین علی شهابی نسب، دبیر حزب اعتدال و توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: حزب اعتدال و توسعه در سال ۱۳۷۸ تاسیس شد و یکی از احزاب با سابقه کشور و این حزب یک حزب میانه‌رو و در انتخابات ریاست جمهوری نقش مهمی را ایفا کرده است.

وی افزود: استاندار کهگیلویه و بویراحمد فردی توسعه‌ای و برنامه‌ریز است و در چهار پنج استان سابقه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی دارد که پشتوانه خوبی است و استان کهگیلویه و بویراحمد هم مشکل توسعه‌ای دارد، طبق گزارش وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال گذشته این استان در زمینه توسعه صنعت سی و یکمین استان کشور بوده که البته حضور آقای دکتر رحمانی نوید خوبی برای رشد توسعه استان است.

شهابی نسب خطاب به استاندار کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: به تنهایی نمی‌توانید موفق شوید بلکه باید نخبگان، مردم، گروه‌ها و خواص حمایت و پشتیبانی کنند و می‌طلبد که همه ما دست به دست هم دهیم و برای توسعه استان استاندار را حمایت کنیم. 

دبیر حزب اعتدال و توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: مطالبه اصلی حزب اعتدال و توسعه از استاندار بویراحمد توسعه استان در دو محور با همراهی نمایندگان و مدیران است.

شهابی نسب تصریح کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد از لحاظ منابع آبی پس از استان‌های شمالی دومین منبع آبی کشور است اما از منابع آبی آنطوری که باید و شاید تاکنون استفاده درستی نشده است. 

وی با اشاره به اهمیت سه سد تنگ سرخ آبریز و شیب در استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: این سدها باید مورد توجه قرار گرفته و ساخته شوند، در صورت محقق شدن این مطالبه، استان کهگیلویه و بویراحمد از بن‌بست خارج شده و برخی مشکلات آن برطرف می شود.

دبیر حزب اعتدال و توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: تنها راه نجات استان از بن‌بست و پروژه حیاتی استان کهگیلویه و بویراحمد اتصال یاسوج مرکز استان به آزاد راه شیراز به اصفهان است.

شهابی نسب تاکید کرد: دو سال قبل مجوز اتصال استان کهگیلویه و بویراحمد به شرق استان خوزستان در قالب جاده ارتباطی «پل‌بریم باشت _ چرام _ چاروسا _ دیشموک_ باغملک» استان خوزستان که پروژه ملی است، اخذ شده و بهره‌برداری از این پروژه در توسعه استان نقش مهمی می‌تواند ایفا کند. همچنین پروژه جاده «گچساران به گناوه» استان بوشهر ماده ۲۳ آن گرفته شده، «لنده به تشان» و «لیکک به جیزان_لنده به دهدشت» نیازمند اعتبار است.

وی افزود: پالایشگاه گچساران، میدان گازی مختار بویراحمد، پتروشیمی دهدشت، فسفات چرام از جمله پروژه‌های زیربنایی استان کهگیلویه و بویراحمد است که در صورت بهره‌برداری این استان به توسعه دست می‌یابد.

شهابی نسب بابیان اینکه راه نجات هر جامعه بخصوص استان کهگیلویه و بویراحمد نیروی انسانی توانمند است، بیان کرد: کسانی که دولت را قبول دارند و خوش فکر هستند در مدیریت و انتصابات استفاده شود. بار مشارکت و رای‌گیری انتخابات بر دوش نخبگان، خواص، رسانه‌ها، دانشگاهیان و فرهنگیان بوده است.

تغییر مدیران خواست مردم است/ عدالت در برنامه ریزی در همه مناطق استان
عیسی فتحی، یکی از اعضای حزب اعتدال و توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: یکی از مطالبات اصلی و بر زمین مانده مردم استان کهگیلویه و بویراحمد طرح نهضت ملی مسکن است که در بیشتر استان‌های کشور به نتیجه رسیده اما در این استان آنطور که باید و شاید پیشرفتی نداشته و مردم و مستأجران همچنان در انتظار محقق شدن این طرح که به دلیل سو مدیریت ناتمام مانده، هستند.

وی افزود: انتظار می‌رود که سرعت تغییرات در استان بیشتر شود و تغییر مدیران استان مطالبه احزاب و مردم است.

فتحی اظهار کرد: جاده دهدشت _ چاروسا به دیشموک که بیش از ۶۰ هزار نفر جمعیت را پوشش می‌دهد بدلیل ایمن نبودن سالانه تلفاتی زیادی دارد، نیازمند توجه بیش از پیش مسئولان است.

علی داد خوبی زاده، از اعضای فعال ستاد دکتر پزشکیان، و عضو حزب اعتدال و توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: روند تغییر مدیران استان کنُد است و  استفاده از نیروهای با رزومه کاری مانع رشد جوانان است، باید از جوانان در مدیریت‌ها استفاده شود.

وی با اشاره به زیرساخت‌های شهرستان بهمئی افزود: با توجه به گذشت چندین سال از عمر انقلاب اسلامی اما هنوز این شهرستان با دارا بودن  ۸۰ حلقه چاه فعال نفت فقط دود و آلایندگی آنها نصیب مردم شهرستان بهمئی می‌شود در محرومیت بسر می‌برد که از استاندار محترم و همچنین نماینده حوزه انتخابیه مشکل غیربومی بودن جوانان بیکار شهرستان بهمئی را در مناطق نفت خیز جنوب حل کنند.

خوبی زاده اظهار کرد: این شهرستان با وجود داشتن زمین‌ها و دشت‌های مستعد و هموار اما بدون نبود آب از صنعت کشاورزی محروم است ضمن اینکه در ۲۰ کیلومتری سد و رودخانه مارون که آب آن از کوه‌های استان سرچشمه می‌گیرد قرار دارد. دریاچه آب الوان و مناطق گردشگری سولک و ماغر و همچنین کتیبه‌ها و راه‌های شوسه به جا مانده از دوره عیلامی خود می‌تواند باعث اشتغال، جذب توریست و توسعه بخش گردشگری در این منطقه گرمسیری شود.

وی در پایان با توجه به اینکه توسعه از راه اعتدال می‌گذرد هم خواهان عدالت اجتماعی و عدالت اقتصادی و سیاسی و بکارگیری نیروهای شهرستان بهمئی در حوزه ادارات کل و سازمان‌های استان به تناسب جمعیت این شهرستان شد.

حمید رحیمیان پور، یک عضو دیگر حزب اعتدال و توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: از ظرفیت‌ها و پتانسیل جوانان و نخبگان و شایستگان فکری همسو در دولت وفاق ملی استفاده شود.

وی افزود: اجرای پروژه‌ها و شاخص‌های تعیین شده در سطوح مختلف بخش‌های توسعه‌ای، کشاورزی، صنعتی، شناسایی خلاء‌ها و چالش‌ها و همچنین تعریف پروژه‌های راکد مانده از دولت‌های گذشته و استفاده ظرفیت نماینده فهمیم و توانمند شهرستان‌های باشت و گچساران در زمینه جذب سرمایه‌گذار و پروژه‌های بزرگ عمرانی و اقتصادی مورد توجه قرار گیرد.

خادمی دیگر عضو حزب اعتدال و توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: اعتدال‌گرایی به معنای ایستایی نیست، به معنای محافظه کاری نیست. اعتدال‌گرایی یعنی پا در واقعیت باشد و چشم‌ها به افق‌های بلند دوخته شود. 

وی افزود: جناب آقای دکتر رحمانی، خدای بزرگ را سپاسگزاریم که حضرتعالی به عنوان سکان دار مدیریت استان در طی مدت کوتاهی که تشریف آورده‌اید، اعتدال‌گرایی را در اندیشه، تصمیم و عمل‌تان نشان دادید و یقین داریم استمرار در این مسیر منجر به توسعه استان ما نیز خواهد شد. اعتدالی که منجر به توسعه و آبادانی خواهد شد.

خادمی اظهار کرد: یکی از راه‌های توسعه، تمرکز بر تقویت اقتصاد دانش‌بنیان و اولویت بخشی بر رفع موانع تولید است که متاسفانه در استان ما کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

این عضو حزب اعتدال و توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: کشاورزی، منابع طبیعی، صنایع خلاق فرهنگی، گیاهان دارویی و دامپروری در استان ما باید بر پایه دانش و فناوری مدیریت شود تا بازخوردی بهتر و بیشتر بگیریم که لازمه این مهم، توجه به نیروی انسانی بخصوص جوانان است.

علی جاویدان، معاون حزب اعتدال و توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در ادامه گفت: استاندار فرد توسعه محور است.

وی افزود: مشاهده آثار تغییر دولت وفاق در سطح استان، شهرستان‌ها و بخش‌ها چه به صورت نمادین و چه محتوایی و گفتاری و کلام مسئولین انتظار می‌رود.
جاویدان آسیب‌های فرهنگی استان در کنار مراسم عزاداری‌ها و نبود برنامه‌های فرهنگی و شاد در استان را از جمله مشکلات استان عنوان کرد.

این عضو حزب اعتدال و توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: دانشجویان دانشگاه‌های استان تخت فشار هستند و هنوز آثار تغییر دولت وفاق را حس نکرده‌اند بعنوان مثال هنوز برخی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان مشکل پرونده‌شون حل نشده است.

به گزارش ایسنا، وی از انتصاب فرماندار لنده که جوانی خوش فکر و همراه دولت است تشکر کرد و بیان کرد: امیدواریم که عملیات جاده لنده به تشان زودتر شروع شود تا مردم از آن بهره‌مند شوند.

تغییر مدیران خواست مردم است/ عدالت در برنامه ریزی در همه مناطق استان

تغییر مدیران خواست مردم است/ عدالت در برنامه ریزی در همه مناطق استان

تغییر مدیران خواست مردم است/ عدالت در برنامه ریزی در همه مناطق استان

تغییر مدیران خواست مردم است/ عدالت در برنامه ریزی در همه مناطق استان

تغییر مدیران خواست مردم است/ عدالت در برنامه ریزی در همه مناطق استان

تغییر مدیران خواست مردم است/ عدالت در برنامه ریزی در همه مناطق استان

تغییر مدیران خواست مردم است

تغییر مدیران خواست مردم است

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۱۰-۰۱ ۱۷:۴۵

بله باید مدیران عوض بشن .