به گزارش خبرنگار ایسنا، منوچهر حبیبی، عصر امروز (۲۸ آذر) در جلسه شورای اداری شهرستان هرسین، با اشاره به شعار وفاق ملی مطرح شده در دولت چهاردهم، گفت: وفاق ملی حلقه مفقودهای در ساختار سیاسی کشور بود و امروز به استراتژی، اعتقاد و مشی دولت تبدیل شده و دولتمردان نیز باید به وفاق ملی باور و اعتقاد داشته باشند.
وی گفت: احیا وفاق ملی از سوی دولت چهاردهم به حفظ همبستگی کمک کرده و سرمایه اجتماعی را ارتقا میدهد و از همین رو وفاق ملی باید به یک گفتمان عمومی تبدیل شود.
استاندار کرمانشاه در ادامه چند توصیه به مدیران دستگاهها داشت و بالاترین شأن آنها را خدمت به مردم توصیف کرد و گفت: فرصت خدمت به مردم زودگذر بوده و همیشه در دسترس نیست، از همین رو مدیران باید از نعمت خدمت به مردم بیشترین استفاده را ببرند.
حبیبی همچنین به مدیران توصیه کرد، پرداختن به کارهای بزرگ، آنها را از امور کوچک خصوصا رسیدگی به کارهای خُرد مردم غافل نکند.
وی با بیان اینکه این نظام و انقلاب و همه ما هرچه داریم از مردم است، گفت: امروز مدیریت کارتابلی راهگشا نیست، بلکه مدیران باید با مردم باشند و مستقیم به میان مردم بروند.
توصیه دیگر استاندار کرمانشاه به مدیران امیدآفرینی و برجسته کردن دستاوردهای نظام و انقلاب بود و خاطرنشان کرد: نباید دل مردم را خالی کنیم و آنها را از آینده ناامید کنیم.
وی افزود: البته مشکلاتی هم داریم که باید آن را با مردم در میان بگذاریم و از مردم کمک بگیریم.
استاندار کرمانشاه در ادامه حضور دولت چهاردهم را فرصتی مغتنم برای کشور و استان کرمانشاه و خصوصا شهرستان هرسین دانست و اظهار کرد: باید از فرصت حضور فرزندان این دیار در مسئولیتهای کشوری استفاده کرد، اما استفاده از این فرصت راه و رسمی دارد که باید از آن را بدانیم. اینگونه نیست که منابع و امکانات فراوان باشد و تا درخواست کنیم در اختیار ما قرار گیرد، بلکه باید از ما حرکت باشد و از مدیران ارشد حمایت.
حبیبی با تاکید بر اینکه باید خواستههای خود را برنامهمحور و در قالب طرحهای جامع و کامل دنبال کنیم، افزود: باید برای همه حوزههای اقتصادی، اجتماعی، گردشگری و … برنامه داشته باشیم. برای مثال ما در استان امور را بر اساس برنامه پیش میبریم و چهارشنبهها را به پیگیری مسائل اقتصادی و حضور در کنار فعالین اقتصادی و بخش تولید اختصاص دادیم و پنجشنبهها نیز برای سفرهای شهرستانی در نظر گرفته شده است.
استاندار کرمانشاه همچنین از مدیران خواست حتما سرکشی از خانواده شهدا را در دستور کار داشته باشند و گفت: خانواده شهدا به ما نیازی ندارند، بلکه این ماییم که به آنها و دعایشان نیاز داریم.
حبیبی به مباحث مطرح شده درباره شهرستان هرسین از جمله مشکلات سیما و منظر شهری، اولویت دادن به آب شهری و تامین منبع آب دوم برای شهر هرسین، تعیین تکلیف فاضلاب شهر، ایجاد نمایندگی ادارات و دستگاهها در شهرستان، استفاده از ظرفیت گردشگری و صنایع دستی هرسین، استفاده از نیروهای بومی در صنایع شهرستان و انجام مسئولیتهای اجتماعی از سوی این صنایع و … نیز اشاره و بر لزوم حل و فصل آنها از طریق دستگاههای مربوطه تاکید کرد.
حجتالاسلام وحید احمدی نماینده کنگاور، صحنه و هرسین در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به اهم مشکلات هرسین، گفت: یکی از مهمترین این مشکلات تامین آب شرب شهر هرسین بود که در این خصوص مکاتباتی با رئیس جمهور داشتیم و ایشان هم دستور داد این موضوع در اولویت قرار بگیرد و آب شرب هرسین از نظر کمی و کیفی ارتقا یابد.
وی همچنین خواستار ویژه دیده شدن هرسین شد و افزود: با وضعیت متداول و معمول بودجه و امکانات، کار به جایی نمیرسد.
رئیس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه از ظرفیتهای گردشگری و صنایع دستی هرسین خصوصا برای ایجاد مشاغل خانگی نیز یاد کرد و ادامه داد: اقداماتی به صورت انفرادی انجام شده، اما نیازمند تشکیل یک کارگروه ویژه برای توسعه گردشگری و صنایع دستی هرسین هستیم تا تحرک خوبی از این محل در اشتغال و اقتصاد شهرستان ایجاد شود.
احمدی همچنین بر لزوم راهاندازی درمانگاه تامین اجتماعی هرسین و توجه بیشتر به حوزه بهداشت و درمان این شهرستان تاکید کرد.
وی با بیان اینکه هرسین دومین شهر صنعتی استان است، اما استفاده از نیروهای بومی این شهرستان در صنایع نیازمند توانمندسازی آنها و آموزش حرفههای تخصصی است، گفت: لازم است دستگاههای مربوطه برای توانمندسازی جوانان هرسین پای کار بیایند. به علاوه صنایع شهرستان نیز به مسئولیتهای اجتماعی خود عمل کنند.
توجه به زیرساختهای پروژههای نهضت ملی مسکن، وضعیت راههای روستایی و طرحهای هادی روستایی و … از دیگر مواردی بود که احمدی به آنها اشاره کرد.
ابوطالب ایتوندی فرماندار شهرستان هرسین نیز در جلسه شورای اداری این شهرستان از این شهرستان به عنوان دومین شهر صنعتی استان با ۷۸ هزار نفر جمعیت یاد کرد.
وی تک منبعی بودن آب شرب هرسین، کدورت آب در فصول بارندگی، تکمیل تصفیهخانه و خطوط جمعآوری فاضلاب شهر، تکمیل نبودن زیرساختهای اراضی نهضت ملی مسکن، گره ترافیکی بیستون خصوصا در ایام نوروز و اربعین و لزوم ایجاد کمربندی در این شهر و در آستانه ورشکستگی بودن بیمارستان هرسین را از اهم مشکلات این شهرستان برشمرد.
حجتالاسلام حسن رضایی امام جمعه هرسین نیز با انتقاد از وضعیت صنایع هرسین، گفت: دومین شهر صنعتی استان هستیم، اما از محرومترین شهرستانهای کشور به شمار میرویم.
وی تاکید کرد: این شهرستان هنوز یک درمانگاه تامین اجتماعی ندارد، تعداد نیروهای دستگاههای اجرایی کم است و برخی بانکها به صورت باجه کار میکنند.
در ادامه این نشست استاندار کرمانشاه به هریک از دستگاهها ماموریت داد امور مربوط به حوزه کاری خود را با جدیت در هرسین پیگیری کنند.
انتهای پیام
نظرات