• شنبه / ۲۹ دی ۱۴۰۳ / ۱۲:۵۶
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403102920808
  • خبرنگار : 50181

معاون جهاددانشگاهی کرمانشاه:

بانک‌ها همراهی بیشتری در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی داشته باشند

بانک‌ها همراهی بیشتری در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی داشته باشند

ایسنا/کرمانشاه معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه خواستار همراهی بانک‌های عامل برای پرداخت تسهیلات اشتغالزایی در نظر گرفته شده برای افرادی که در دوره‌های آموزشی این مجموعه شرکت کرده‌اند، شد.

مهدی عبدالمالکی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه برای اولین سال جهاد دانشگاهی نیز جزو ۱۴ دستگاه حمایتی بود که امکان برخورداری از تسهیلات اشتغالزایی جزء ۳ بند «ب» تبصره دو قانون بودجه ۱۴۰۳ قرار گرفت، افزود: در این راستا این سازمان با تشکیل کارگروه اشتغال درون سازمانی اقدام به تدوین و اخذ مجوزهای لازم برای برگزاری شش دوره آموزشی نزدیک به فضای کسب و کار و تقاضای جامعه کرد که بعد از بکارگیری اساتید مجرب، این دوره‌ها برای ۲۵۸ نفر از متقاضیان مشاغل خرد برگزار شد.

عبدالمالکی با تاکید بر اینکه جهاد دانشگاهی کرمانشاه از همان ابتدا پیگیری‌های لازم را برای جذب این اعتبارات آغاز کرد، اظهار کرد: در مجموعه جهاددانشگاهی یک فرآیند منطبق بر ایجاد شغل را تعریف کردیم و با تشکیل شش کارگروه تخصصی، آموزش متقاضیان مهارت را در زمینه‌های مختلف صنایع چوب، صنایع بافتنی، صنایع چرم، خیاطی و تعمیر موبایل آغاز کردیم. بگونه‌ای که متقاضیان پس از آموزش بتوانند به بازار کار متصل شوند.

وی افزود: بعد از گذراندن دوره آموزشی، جهاد دانشگاهی کرمانشاه شرایط ثبت‌نام در سامانه اشتغال کشور(Tek) را برای این افراد فراهم کرد و تمامی ۲۵۸ متقاضی در صف انتظار به بانک قرار گرفتند که متاسفانه علی رغم پیگیری‌ها و مکاتبات فراوانی که انجام دادیم، تاکنون همکاری از سوی بانک‌های عامل برای پرداخت این تسهیلات صورت نگرفته است.

عبدالمالکی سهم سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه از تسهیلات جزء ۳ بند «ب» تبصره دو قانون بودجه سال ۱۴۰۳ را ۳۸۷ میلیارد ریال اعلام کرد که مقرر شد به متقاضیانی که در دوره‌های آموزشی شرکت کرده‌اند، تسهیلات یک میلیارد و پانصد میلیون ریالی پرداخت شود.

به گفته معاون آموزشی جهاد دانشگاهی کرمانشاه بانک عامل برای ۳۰۸ میلیارد ریال از این تسهیلات بانک مهر ایران و برای ۷۸ میلیارد ریال دیگر بانک گردشگری در استان تعیین شد.

وی با بیان اینکه این منابع ۲۸ تیرماه امسال از سوی بانک مرکزی به مدیران عامل بانک‌های عامل و در هشتم مرداد از سوی بانک‌های عامل به سرپرستی استان‌ها برای پرداخت ابلاغ شده، گفت: متاسفانه در حال حاضر و با وجود آن که در اغلب استان‌ها حدود ۴۰ درصد اعتبارات در نظر گرفته شده برای پرداخت تخصیص پیدا کرده است، اما همکاری کافی از سوی بانک‌های عامل برای پرداخت این تسهیلات در کرمانشاه صورت نمی‌گیرد.

عبدالمالکی اضافه کرد: بانک گردشگری برای تعدادی از متقاضیان پرونده تشکیل داده و تعدادی از تسهیلات نیز در آستانه پرداخت است، اما بانک مهر ایران به هیچ عنوان زیر بار تعهد و تشکیل پرونده برای متقاضیان نمی‌رود و طی مکاتبه صورت گرفته و اذعان بانک مهر سرپرستی استان کرمانشاه، اولویت برای پرداخت تسهیلات موضوعاتی همچون وام‌های ازدواج و فرزندآوری می‌باشد که نقد جدی به این عملکرد سلیقه‌ای وارد است.

وی اظهار کرد: با بررسی‌های که انجام دادیم مشخص شده عدم همکاری بانک‌های عامل فقط مربوط به کرمانشاه بوده و در استان‌های دیگر تسهیلات پرداخت شده است. برای مثال در کردستان که استان همجوار ماست ۱۱۲ فقره تسهیلات در این بخش از سوی بانک مهر ایران پرداخت شده است. در سایر استان‌ها از جمله قم، مرکزی، خراسان رضوی، بوشهر، قزوین و البرز نیز پرداخت تسهیلات از سوی بانک‌ مهر ایران صورت گرفته است.

معاون آموزشی جهاد دانشگاهی کرمانشاه از انجام بیش از ۳۰ مکاتبه و پیگیری موضوع از سوی اقتصاد و دارایی، فرمانداری و معاونت اقتصادی استانداری خبر داد و گفت: این پیگیری‌ها متاسفانه تاکنون به نتیجه نرسیده است.

عبدالمالکی ادامه این روند را منجر به خدشه‌دار شدن اعتماد متقاضیان اشتغالزایی دانست و تاکید کرد: توقع داریم در استان کرمانشاه با نرخ بیکاری بالایی که دارد، همکاری بیشتری از سوی بانک‌ها در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی صورت بگیرد.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی همواره تلاش کرده با ارائه آموزش‌های کاربردی زمینه ورود متقاضیان و خصوصا فارغ‌التحصیلان دانشگاهی را به بازار کار فراهم کند، گفت: برای اینکه هدفی که در زمینه اشتغالزایی داریم محقق شود، نیازمند همراهی بیشتر همه بخش‌ها، خصوصا بانک‌ها هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha