استفاده از برنامه های رسیدساز جعلی تلفن همراه یکی از شگردهای مجرمانه بوده که در این کلاهبرداری، مجرمان سایبری با استفاده از نرمافزارهایی اقدام به تهیه رسیدهای جعلی از تراکنشی که هیچگاه انجام نشده است میکنند و با نشان دادن تصویر رسید واریز وجه، به راحتی اعتماد فروشندگان را جلب کرده و کالا را دریافت میکنند.
چنانچه با افراد طرف معاملات خود از طریق برنامههای مجازی خرید و فروش مانند دیوار، شیپور و... آشنا شدهاید و فرد خریدار ادعای واریز مبلغ معامله را از طریق درگاههای مجازی نظیر آپ،تاپ و... کرده، وعده ارسال پیامک واریز را تا ساعتی دیگر میدهد و با تلفن خود با اپراتور درگاه مجازی جهت قانع کردن شما تماس می گیرد،کذب می باشد و شما می توانید با مراجعه به عابر بانک و بررسی موجودی حساب خود از واریز مبلغ معامله مطمئن شوید.
اگر با خریدار از طریق برنامههای مجازی خرید و فروش مانند دیوار، شیپور و... آشنا شدهاید، به رفتارهای غیرمتعارف از جمله پیشنهاد قیمت بالا و انجام معاملات در محلهای غیرمعمول حساس شده و دقت بیشتری در خصوص نحوه انجام معامله کنید.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی اردبیل، چنانچه با افراد طرف معاملات خود از طریق فضای مجازی آشنا شده اید دقت بیشتری در خصوص نحوه معامله، دریافت چک، اسکناس و رسیدهای بانکی داشته باشید، زیرا احتمال جعلی بودن متصور است.
انتهای پیام
نظرات