• سه‌شنبه / ۲۷ آذر ۱۴۰۳ / ۱۷:۵۷
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1403092720018
  • خبرنگار : 71567

سرپرست دانشگاه تهران:

۱۰ تا ۱۵ درصد داوطلبان کنکور در حوزه ریاضی و فنی انتخاب رشته می‌کنند

۱۰ تا ۱۵ درصد داوطلبان کنکور در حوزه ریاضی و فنی انتخاب رشته می‌کنند

سرپرست دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه حوزه علوم پایه کشور نیازمند توجه ویژه است، گفت: طی چهار سال اخیر از یک میلیون و دویست هزار داوطلب تنها ۱۰ تا ۱۵ درصد داوطلبان در حوزه ریاضی و فنی انتخاب رشته می کنند.

به گزارش ایسنا، حسین حسینی در هشتمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان که امروز در دانشگاه تهران برگزار شد، به بیان مهم ترین ویژگی این جشنواره پرداخت و تاکید کرد: اولین ویژگی این همایش این است که در حوزه علوم پایه ورود کرده است. واقعیت این است سال هاست که از حوزه علوم پایه در کشور صحبت می کنیم ولی اشکالات اساسی در  زمینه سیاست های کلان در این زمینه وجود دارد. از طرف دیگر ما با یک با نقص اجتماعی و فرهنگی در این عرصه داریم آن هم عدم شناخت مجموعه کشور از جایگاه علوم پایه است.

وی در ادامه تصریح کرد: در دنیا اگر تحولاتی در عرصه علم شاهد هستیم برگرفته از عرصه علوم پایه است به همین دلیل در کشورهای پیشرفته سرمایه گذاری های ویژه ای از این عرصه صورت می گیرد.

سرپرست دانشگاه تهران ادامه داد: اگر به وضعیت انتخاب رشته داوطلبان کنکور را در سال های اخیر ببینیم صرفا ۱۰ تا ۱۵ درصد داوطلبان در حوزه ریاضی و فنی انتخاب رشته می کنند. یعنی از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر حدود ۱۲۰ تا ۱۴۰ هزار نفر این عرصه را انتخاب می کنند. همچنین در انتخاب این عرصه گرایش به سمت علوم پایه بسیار ضعیف است. بنابراین ما با چنین ضعفی در کشور مواجه هستیم.

حسینی اظهار کرد: جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان این نگاه را ترویج می کند که جوانان عرصه علوم پایه را مورد توجه قرار دهیم. بنابراین پرداختن به عرصه علوم پایه موضوع مهمی است این حوزه در کشور نیاز به یک توجه ویژه است.

وی افزود: باید از دست اندرکاران عرصه علوم پایه تقدیر کنیم اما سیاست گذاران و مدیران دانشگاه در این عرصه وظایف مهمی دارند چرا که هر چه در این عرصه موفق باشیم در عرصه های دیگر نیز موفقیت بیشتری کسب می کنیم.

وی افزود: ویژگی دیگر جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان انتخاب اندیشمندان و دانشمندان جوان است که الهام بخشی خاصی می تواند برای جوانان ما ایجاد کند. ضمن اینکه این همایش ما. فرهنگی را انجام می دهد اما اقدامات اساسی باید در عرصه حکمرانی کشور صورت بگیرد فعالیت این عرصه ستارگان آینده علم در کشور باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۹-۲۸ ۱۳:۳۳

موقعی یه پزشک متخصص روزی ۵۰ میلیون درآمد داره. موقعی یه وکیل روز ده میلیون درآمد داره. موقعی یه دلال روز ده میلیون درآمد داره. چطور یه فردی بیاد ریاضی یا دیگر علوم پایه بخونه. بعد کار مرتبط که براش وجود نداره. اگر هم باشه یه حقوق اداره کار بهش بدن