• دوشنبه / ۲۶ آذر ۱۴۰۳ / ۲۱:۵۱
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1403092619345
  • منبع : نمایندگی سمنان

مدیرکل راهداری استان سمنان مطرح کرد

مطلوب شدن وضعیت شریانی استان سمنان با ایمن‌سازی ۶۶ نقطه پرحادثه

مطلوب شدن وضعیت شریانی استان سمنان با ایمن‌سازی ۶۶ نقطه پرحادثه

ایسنا/سمنان مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سمنان از ایمن‌سازی ۶۶ نقطه پرحادثه در این استان خبر داد و گفت: با اصلاح و رفع‌خطر از این نقاط، همه‌ی راه‌های شریانی استان در وضعیت مطلوبی قرار گرفتند.

احسان منصورکیایی ۲۶ آذر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ظرف کمتر از دو سال ۶۶ نقطه پرحادثه شناسایی شده در استان اصلاح و ایمن‌سازی شدند و با رفع‌ خطر از این نقاط، وضعیت محورهای مواصلاتی استان و خصوصا راه‌های شریانی و اصلی استان در وضعیت مطلوبی قرار گرفتند. 

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱، در مجموع ۶۶ نقطه پرحادثه در جاده‌های استان شناسایی و برای اصلاح به اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان ابلاغ شد تصریح کرد: در طول یک بازه زمانی دو سال همه این ۶۶ نقطه مستعد حادثه، اصلاح و ایمن‌سازی شدند.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان از انجام ۱۷۵ کیلومتر روکش آسفالت تقویتی در جریان این طرح‌های ایمن‌سازی خبر داد و افزود: همچنین ۱۰۹ کیلومتر عملیات آسفالت حفاظتی و ۱۰۸ کیلومتر عملیات درزگیر و لکه‌گیری در محورهای استان انجام شد،

وی از صلاح هندسی و نصب علائم آشکارسازی در این نقاط مستعد حادثه استان خبر داد و تصریح کرد: ۱۰۰ درصد پروژه‌های اصلاح و ایمن‌سازی در استان اجرایی شدند. همچنین پنج نقطه حادثه خیز در شرق استان نیز ایمن‌سازی شدند.

وی از ایمن‌سازی تردد کاربران به عنوان یکی از مهمترین هدف‌گذاری‌های این اداره کل نام برد و گفت: چندین نقطه پرحادثه در محورهای فرعی و روستایی استان نیز اصلاح و ایمن‌سازی شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اضافه کرد: با عنایت به تعدد سوانح جاده‌ای رفع نقاط حادثه‌خیز، ارتقاء ایمنی محورهای پرتصادف و و اصلاح و ایمن‌سازی نقاط مستعد حادثه از جمله طرح‌های اولویت‌دار در اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سمنان است.

وی با بیان اینکه اصلاح و حذف نقاط حادثه‌خیز نقش بسزایی در ارتقاء ایمنی و کاهش حوادث ترافیکی دارد، افزود: همه تلاش همکاران ما در اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بر این بوده که با اجرای طرح‌های مختلف ایمن‌سازی راه‌ها، خسارت وارده به کشور و استان کاهش یابد.

وی از شناسایی تعداد دیگری از نقاط پرحادثه جدید با همکاری پلیس راه استان خبر داد و اظهار کرد: این نقاط مستعد حادثه با همکاری پاسگاه‌های پلیس راه شناسایی شدند و از هم‌اکنون برای رفع خطر از آنها برنامه‌ریزی شده است.

منصورکیایی ادامه داد: این نقاط شناسایی شده، محورها و نقاطی هستند که تصادفات و سوانح رانندگی در آنها زیاد بوده است. پیچ‌های لاسجرد،پاده، علی‌آباد، قدرت‌آباد و...از جمله‌ی این نقاط مستعد حادثه هستند.

وی افزود: همچنین هفت نقطه در جلوی پاسگاه‌های پلیس راه‌های استان با هدف تسلط و کنترل بهتر پاسگاه‌ها بر جاده‌ها اصلاح و رفع‌خطر شدند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان از خط‌کشی ۳۲۰۰ کیلومتر از راه‌های استان خبر داد و گفت: همچنین ۴۸۰۰ عدد تابلوی اطلاعاتی در طول محورهای استان نصب شده است.

منصورکیایی از اجرای ۱۰ کیلومتر حفاظ بتونی در محورهای استان خبر داد و اظهار کرد: همچنین ۵۲۰ مترمربع تابلو در این مدت در محورهای سطح استان نصب شده است. 

وی از جاده، انسان و خودرو به عنوان سه عامل موثر در سوانح جاده‌ای نام برد و افزود: در مقایسه با دو عامل انسانی و کیفیت خودرو، سهم جاده‌ها از میزان تصادفات و سوانح جاده‌ای بسیار ناچیز است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان از اخذ مجوز نصب ۲۶ دوربین ثبت تخلف در استان خبر داد و افزود: به زودی فرآیند انجام مناقصه نصب این دوربین‌ها انجام خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha