رستمی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: در حال حاضر ۱۵ درصد نانواییهای استان دوگانهسوز شده که ۱۱ درصد از این تعداد به طور کامل و چهار درصد به صورت ناقص تجهیز شدهاند.
وی افزود: با توجه به ناترازی انرژی بخصوص ناترازی گاز در فصل زمستان، دوگانهسوز شدن نانوایی ها امری ضروری است تا با توجه به افت فشار و یا قطع گاز با مشکل تامین نان مواجه نشویم.
شفیق مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی نیز در گفت و گو با ایسنا بیان کرد: تامین و پرداخت تسهیلات مهمترین مشکل برای دوگانهسوز کردن نانواییهای استان است که انتظار میرود بانکها در این باره همکاری کنند.
وی افزود: واحدهای نانوایی برای مجهز شدن به سیستم های دوگانهسوز شدن نیاز به سه میلیارد ریال تسهیلات بانکی دارند.
نامور مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خراسان شمالی نیز در ادامه در گفت و گو با ایسنا بیان کرد: ۱۳۲۹ باب نانوایی در این استان مشغول به کار هستند که قبل از شناورسازی آرد ۸۲۳۰ تن آرد در سال در این استان در بین نانواییها توزیع میشد.
وی با بیان اینکه مصرف سرانه آرد در این استان دو کیلوگرم بیشتر از میانگین کشوری است، تصریح کرد: سرانه مصرف آرد در کشور در هر ماه ۷.۵ کیلوگرم در این استان ۹.۵ کیلوگرم است.
نامور در ارتباط با نیروهای ماهر در نانوایی استان، بیان کرد: از آنجا که درآمد شاگردهای نانوایی و شاطر در شهرهای بزرگ تر از درآمد بیشتری برخوردار هستند بیشتر آنها به این شهرها مهاجرت میکنند، در نتیجه در این استان در نانواییها با کمبود نیرو مواجه میشویم.
وی ادامه داد: در حال حاضر در نانواییهای سنگک این استان با کمبود نیروی چانهگیر و شاطر مواجه هستیم در نتیجه صاحبان نانواییها مجبور میشوند تا برای پخت نان از دستگاههای مکانیزه استفاده کنند.
انتهای پیام
نظرات