سید یحیی میرزائی رییس پارک علم و فناوری خوزستان در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: این شرکت در سال ۱۳۸۶ با هدف ارائه خدمات فنی و مهندسی در زمینههای عمرانی، تاسیساتی، نفت و گاز و محیط زیست توسط گروهی از مهندسان جوان تاسیس شد.
وی افزود: این شرکت اولین و تنها ارائه دهنده خدمات مدیریت پسماند حفاری به روش زیست پالایی (بیولوژیک)، در همراه دکل است. این شرکت در برنامه مدون تحقیق و توسعه خود، با بهرهگیری از ظرفیت علمی و عملیاتی استان و با بررسی بازار هدف و نیازهای روز افزون زیست محیطی در کشور، پس از تحقیقات مستمر و گسترده، موفق شد پسماندهای آلاینده ناشی از عملیات حفاری را به روش بیولوژیک پالایش کند.
میرزایی ادامه داد: شرکت دانشبنیان عمران آسایش جنوب (عماکو) به مدیرعاملی پویان رحمتی به عنوان یکی از مصادیق توسعه زیست بوم فناوری کشور و استان خوزستان است که کلیه مراحل رشد و توسعه خود را در این بستر طی کرده و به عنوان یکی از نمونههای موفق زیست بوم فناوری کشور است. این شرکت در اجرای پروژههای عمرانی و خدمات نفتی، قراردادهای متعددی را به اتمام رسانده است. عماکو همچنین در زمینه مدیریت پسماند بیولوژیک به عنوان اولین و تنها شرکت ارائه دهنده این متد و روش در کشور است.
وی اضافه کرد: در حال حاضر، ۱۵۰ نفر در این شرکت به صورت مستقیم و عموما به صورت اقماری در دکلهای حفاری و ۱۰۰ نفر نیز به صورت غیر مستقیم مشغول به کار هستند.
به گزارش ایسنا، همچنین استان خوزستان به عنوان استان برگزیده هفته پژوهش و فناوری کشور معرفی و در آیینی با حضور دکتر سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، استان خوزستان به عنوان استان برگزیده هفته پژوهش و فناوری کشور معرفی شد و در بیست و پنجمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران برگزیده کشور در سال ۱۴۰۳ از دستاندرکاران این حوزه در استان تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام
نظرات