• یکشنبه / ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / ۱۳:۳۲
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 1403092518222
  • خبرنگار : 71567

وزیر علوم:

ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت برقرار است؛ ولی مطلوب نیست

ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت برقرار است؛ ولی مطلوب نیست

وزیر علوم با بیان اینکه ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت برقرار است ولی مطلوب نیست؛ نباید سیاه‌نمایی شود، گفت: به درستی مطرح کردند که ارتباط دانشگاه با جامعه و با صنعت آنچنان که باید برقرار نیست؛ البته انصافا آنچنان که سیاه نمایی هم می‌شود، نیست.

به گزارش ایسنا، سیمایی صراف در بیست و پنجمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران برگزیده کشورکه امروز در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، گفت: آدم وقتی که در بعضی از خیابان‌های شهر در بعضی از کتابفروشی‌ها را می‌رود و سر می‌زند یک خورده متاسف می‌شود که چقدر بازار نشر و کتاب و مقاله و ظاهراً پژوهش مبتذل شده است.

وی در ادامه افزود: آنچه که عموم جامعه می‌بیند این سطح از کار دانشگاهی است؛ هر کسی به خودش اجازه می‌دهد برای یک پایان‌نامه‌ای یا یک مقاله‌ای دست به قلم ببرد با سفارش به دیگری یا خودش به هر صورت بلافاصله آن را چاپ بکند و در رزومه خود بیاورد و هزار جا هم مانور بدهد بدون آنکه جایی ممیزی شده و ارزیابی شده باشد و خیلی از خواننده‌ها هم با همین بازار فریب می‌خورند و شما می بینید کتاب‌های زرد چقدر در بازار فراوان وجود دارد، اما ما امروز در یک محفل واقعی پژوهشی و پژوهشگران حضور داریم.

وزیر علوم با بیان اینکه ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت برقرار است ولی مطلوب نیست؛ نباید سیاه‌نمایی شود، گفت: به درستی مطرح کردند که ارتباط دانشگاه با جامعه و با صنعت آنچنان که باید برقرار نیست؛ البته انصافا آنچنان که سیاه نمایی هم می‌شود، نیست.

سیمایی صراف خاطرنشان کرد: قطع کامل نیست ولی کامل نیست ارتباط برقرار هست ولی به سطح مطلوبی نرسیدیم ارتباط با جامعه هم همچنین و شاید ما بسترها و زمینه‌های آن را فراهم کردیم. در توسعه و تحقیقات صنعتی وقتی که شما دید وسیع‌تری دارید بهتر می‌توانید مشکل صنعتی و پیچیده را حل بکنید تا وقتی که فقط در یک موضوع تبحر دارید. حتماً بدون عمق و بدون تخصص نمی‌شود کاری کرد ولی از وسعت غافل نشویم؛ من معتقدم دانشجویان را هم باید به این سمت ببریم.

وزیر علوم افزود: دانشجویی که فقط و فقط به دانشگاه می‌آید و درس خوان هم هست ولی فقط یک موضوع را بلد بوده و از حوزه‌های پیرامونی خودش بی اطلاع است؛ این دانشجو فارغ التحصیل اجتماعی نمی‌شود؛ فارغ التحصیل فرهنگی نمی‌شود. فارغ التحصیلی که بتواند خیلی مفید باشد برای خود برای زندگی خود و برای جامعه خود نمی‌شود.

سیمایی صراف در پایان خاطرنشان کرد: ما باید دانشجویانی پرورش بدهیم که بتوانند زندگی هم بکنند و وقتی ازدواج کردند بتوانند زیر یک سقف و زندگی مشترک را یاد گرفته و رفتار خودشان را تنظیم بکنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۴:۵۵

دانشگاه کاربردی نیست حتی علاقه ای به مشکلات واقعی بخش خصوصی و عمومی هم ندارد. بعضی از اساتید هم فاقد تجربه اجرایی مرتبط با رشته خودشان هستند. صرفا لفاظی می کنند.

avatar
امروز ۱۵:۳۰

دانشگاهها باید وفق نظر امام ره با کشاورزی ممزوج شود که صنعت یکی از زیر مجموعه هایش است