دانشگاه تبریز با علم بر اهمیت توسعهی زیستبوم نوآوری و فناوری استان و اقتصاد مبتنی بر دانش و همچنین اشتغال جوانان و به ویژه اشتغال جوانان فارغالتحصیل دانشگاهی و جلوگیری از خروج جوانان نخبهی تحصیل کرده، یکی از مهمترین اولویتهای برنامهی خود را تمرکز بر توسعهی سخت افزاری و نرم افزاری مراکز نوآوری و فناوری، مهارت آموزی و همچنین برگزاری کارگاههای آموزشی رویدادهای تخصصی مسئله محور و همچنین برگزاری نمایشگاههای تخصصی قرار داده است.
نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی یکی از برندهای مهم نمایشگاهی فناوری و نوآوری در کشور است که اکنون به ایستگاه دوازدهم رسیده است و امسال دانشگاه تبریز با پذیرش این نمایشگاه در جهت ایفای نقش در احیاء جایگاه و تغییر نگرش از یک نمایشگاه صرف جهت تماشا به یک نمایشگاه تخصصی در کوتاهترین زمان ممکن ورود پیدا کرد.
بیش از ۸۰ شرکت دانشبنیان و واحد فناور در قالب پنج زون تخصصی برق، الکترونیک، فوتونیک، مخابرات و مکاترونیک در این نمایشگاه شرکت کردهاند.
همچنین مقرر شده است حدود ۲۲ قرارداد همکاری به ارزش ۲۰ میلیارد تومان مابین سازمانها و نهادهای دولتی و شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور مستقر در این نمایشگاه منعقد شود که از این تعداد، پنج قرارداد به ارزش تقریبی ۱۵ میلیارد تومان بهصورت نمادین و با حضور رئیس دانشگاه تبریز، استاندار آذربایجان شرقی به امضا رسید.
هشت میلیارد تومان تأمین اعتبار توسط صندوق نوآوری و شکوفایی استان برای هشت شرکت مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تبریز انجام شد.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، دوازدهمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی (رینوتکس ۲۰۲۴) به مدت هفت روز در محل پارک علم و فناوری دانشگاه تبریز دایر خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات