• شنبه / ۲۴ آذر ۱۴۰۳ / ۱۳:۱۸
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403092417357
  • خبرنگار : 50180

آغاز جشنواره قصه‌گویی در کرمانشاه با رقابت ۱۰۵ قصه‌گو

آغاز جشنواره قصه‌گویی در کرمانشاه با رقابت ۱۰۵ قصه‌گو

ایسنا/کرمانشاه مرحله استانی بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی، با رقابت ۱۰۵ قصه‌گو در کرمانشاه آغاز به‌کار کرد.

محمد خیاط زنجانی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه در آیین افتتاحیه این جشنواره، اظهار کرد: مرحله استانی بیست‌و ششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در کرمانشاه با رقابت ۱۰۵ قصه گو از امروز(۲۴ آذر) شروع شده و به مدت چهار روز ادامه خواهد داشت.

خیاط زنجانی با اشاره به استقبال خوب قصه‌گویان کرمانشاهی برای شرکت در جشنواره قصه‌گویی، گفت: در سه‌ سال گذشته حرکت رو به رشد خوبی را در جشنواره شاهد بوده‌ایم، به طوری که امسال در بخش حضوری بیش از ۸۰۰ قصه ارائه شده‌ و قصه‌ها به قدری خوب، جذاب و دلنشین بود که ۱۰۵ قصه انتخاب شد تا در مدت این چهار روز جشنواره روی سن به اجرا گذاشته شود.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه اضافه کرد: امسال با توجه به اینکه بخش ویژه قصه کودک هم به جشنواره قصه‌گویی استان اضافه شده، شاهد حضور کودکان قصه‌گو نیز در جشنواره هستیم.

خیاط زنجانی در ادامه اشاره‌ای هم به مظلومیت این روزهای کودکان غزه و لبنان داشت و گفت: امسال برای نشان دادن مظلومیت کودکان غزه و لبنان بخش غزه هم به جشنواره قصه‌گویی اضافه شده، به امید اینکه با به تصویر کشیده شدن مظلومیت کودکان غزه و لبنان شاهد بهتر شدن وضعیت آنها باشیم.

آغاز جشنواره قصه‌گویی در کرمانشاه با رقابت ۱۰۵ قصه‌گو

وی از برگزاری جشنواره قصه گویی در آستانه شب یلدا به عنوان یکی از افتخارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در سالهای اخیر یاد کرد و افزود:  قصه‌گویی جزو فرهنگ غنی و قدیم جامعه ما است و از دیرباز در جامعه ما مورد توجه قرار داشته است. 

خیاط زنجانی ادامه داد: قصه فقط یک بازی و یک لحظه خوش گذراندن نیست و اگرچه همه این‌ها در دل آن نهفته است، اما واقعیت این است که وقتی قصه‌ها را می‌شنویم حالمان خوب می‌شود و آرامش می‌گیریم و احساس لحظه‌ای لذت در زندگی ما پیدا می‌شود.

خیاط زنجانی تصریح کرد: قصه‌ها می‌خواهند به ما نشان دهند که چطور باید زندگی کرد و چگونه باید زندگی ما انسان‌ها لبریز از زیبایی شود، پس باید قدر قصه‌ها را بدانیم.

خیاط زنجانی با بیان اینکه قرآن کریم به عنوان آخرین فرستاده آسمانی به زبان قصه نوشته شده، گفت: در هر قصه‌ای از قرآن کریم خداوند یک عبرت گذاشته که باید از تک تک قصه‌های این کتاب آسمانی درس بگیریم.

انتهای پیام
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha