• پنجشنبه / ۲۲ آذر ۱۴۰۳ / ۱۷:۵۸
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403092216416
  • خبرنگار : 50532

جشنواره فرآوری رب ازگیل در آستارا برگزار شد

جشنواره فرآوری رب ازگیل در آستارا برگزار شد

ایسنا/گیلان جشنواره فرآوری رب ازگیل با هدف معرفی این میوه جنگلی و جاذبه‌های گردشگری و طبیعی مناطق کوهستانی آستارا در روستای کوته کومه بخش لوندویل شهرستان مرزی آستارا در شمال غربی استان گیلان برگزار شد.

رب فرآوری شده ازگیل به عنوان چاشنی غذاهای محلی آستارا کاربرد دارد و مراحل آماده سازی آن در این جشنواره بعد از ظهر روز پنجشنبه ۲۲ آذرماه توسط بانوان خوش ذوق محلی در روستای کوته کومه بخش لوندویل شهرستان آستارا به نمایش گذاشته شد. ازگیل جنگلی که سوغات خوش طعم مرزنشینان آستارایی است، به عنوان چاشنی غذاهای محلی در آستارا کاربرد داشته و یک سوغات خوش طعم از این خطه مرزنشین به شمار می‌رود و از محبوبیت خاصی برخوردار است. این رب طبیعی و سالم در یک کارگاه کوچک خانگی در محل روستای کوته کومه بخش لوندویل آستارا توسط بانوان این روستای زیبا و گردشگر پذیر استان گیلان آماده می‌شود و طرفداران زیادی هم نزد گردشگران دارد.

جشنواره فرآوری رب ازگیل در آستارا برگزار شد

معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرماندار آستارا در حاشیه این جشنواره در گفتگو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه رب ازگیل همواره از سوی گردشگران داخلی و خارجی به عنوان یک سوغاتی از خطه شهرستان آستارا در سبد خرید مسافران قرار می‌گیرد و به عنوان میراثی از گذشتگان باقی مانده است، اظهار کرد: از ظرفیت روستاها برای جذب و ماندگاری گردشگران باید استفاده کرد و خوشبختانه بخش لوندویل، از این فرصت بهره مند است.

جشنواره فرآوری رب ازگیل در آستارا برگزار شد

محمد کرمزادگان، افزود: تولیدات منحصر به فرد روستاها نظیر صنایع دستی و رب به و همچنین رب ازگیل باید با بسته بندی مناسب در بازار مصرف معرفی و عرضه شود.

وی، تصریح کرد: تولیدات بومی در شهرستان آستارا قابلیت صادرات به خارج از استان و حتی کشور را نیز دارند.

جشنواره فرآوری رب ازگیل در آستارا برگزار شد

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آستارا نیز در حاشیه این جشنواره در گفتگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: این جشنواره با بهره گیری از ظرفیت مردم و هنرمندان بومی منطقه و با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آستارا، دهیاری و شورای اسلامی روستای کوته کومه برگزار شد.

حسن کاظمی، افزود: رب فرآوری شده ازگیل به عنوان چاشنی غذاهای محلی آستارا کاربرد دارد و مراحل آماده سازی آن در این جشنواره توسط بانوان محلی به نمایش گذاشته شد.

وی، افزود: جشنواره ها در نشاط اجتماعی تاثیر زیادی دارند و تلاش می کنیم آئین ها و رویدادهای مشابهی را برگزار و جذابیت های طبیعی و گردشگری شهرستان آستارا را بیشتر معرفی کنیم.

به گزارش ایسنا، شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۷ هزار نفر جمعیت در حاشیه دریای خزر، شمال غربی استان گیلان و همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده و از مناطق گردشگرپذیر جمهوری اسلامی ایران است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha