• پنجشنبه / ۲۲ آذر ۱۴۰۳ / ۱۰:۱۴
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403092216057
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

آغاز طرح پایش فرآورده های غذایی و آشامیدنی در زاهدان

آغاز طرح پایش فرآورده های غذایی و آشامیدنی در زاهدان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: مرحله دوم طرح نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی در سطح عرضه (PMS) در زاهدان آغاز شد.

عاطفه صحرایی در گفت وگو با ایسنا، افزود: در این طرح پس از نمونه برداری محصولات غذایی از سطح عرضه، بررسی مشخصات لیبل و انطباق با ضوابط مربوطه، این اقلام از لحاظ فاکتورهای میکروب شناسی، سموم قارچی، نگهدارنده ها، باقیمانده آفت کش ها در این آزمایشگاه مورد بررسی قرار می گیرند.

وی افزود: هدف از اجرای این طرح، حصول اطمینان از سلامت و ایمنی فرآروده های خوراکی و آشامیدنی موجود در سطح عرضه می باشد.

وی ادامه داد: پس از بررسی نتایج آزمایشات توسط کارشناسان این حوزه، در شبکه کشوری آزمایشگاهی (سامانه لیمز سازمان غذا ودارو) ثبت می گردند.

دکتر صحرایی افزود: هر شهروند حداقل باید در مورد اطلاعاتی مانند نام و نام تجاری محصول، نام و کشور تولیدکننده، تاریخ تولید، انقضاء و سری ساخت، شماره پروانه بهداشتی ورود و برچسب نشانگر رنگی تغذیه‌ای و لگوی سازمان غذا و دارو آگاهی داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha