محمد خانچی امروز در نشست هماندیشی و همافزایی مسئولین دفاتر فنی و معاونین عمرانی فرمانداریهای خوزستان که در سالن مدیریت بحران برگزار شد، بیان کرد: مسالهای که بسیار مهم است و انتظار دارم این است که جایگاه فنی و معاونت عمرانی را به جایگاه خود بیاورید. وقتی اینکه گفته میشود خوزستان به کارگاه عمرانی بزرگ تبدیل شده ماحصل زحمات شما است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان با بیان اینکه در شهرستانها چند اولویت داریم، گفت: مسکن به معنای عام اعم از نهضت ملی مسکن، مسکن جوانان، بافت فرسوده و امثالهم مهم است. باید هفتگی در این خصوص وقت بگذارید و شاهد نباشیم شهرستانی هنوز این را آغاز نکرده باشد.
وی به زلزله اخیر گلگیر اشاره و عنوان کرد: بازسازی یا مقاومسازی منازل روستایی بسیار مهم است. در چند سال اخیر قریب به ۵۵ خانه در گلگیر بازسازی و ساخته شدهاند که در زلزله کمترین خسارت به آنها وارد شده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان افزود: زمانی که دولت برای این موضوع شرایطی فراهم کرده باید روی این مساله کار کنیم. در حالی که در برخی شهرهای استان آمار پایین است.البته کار صورت گرفته است ولی هنوز به ایدهآل نرسیدهایم.
خانچی افزود: موضوع مهم دیگر مناطق هدف بازآفرینی و طرح ۲۰۲۰ است.
وی خطاب به معاونین عمرانی فرمانداریها بیان کرد: همچنین مصوبات سفرهای رئیسجمهور و استاندار موضوع دیگر است. دفتر فنیها باید پیگیر پروژههای عمرانی باشند. پروژههای تعطیل، فعال، دارای معارض و … را دنبال کنید. اگر زنجیروار کار کنیم کیفیت و سرعت بالا میرود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان تصادفات را مسالهای مهم خواند و گفت: این مساله آنقدر مهم است که یکی از شاخصهای عزل فرماندار است.
خانچی با بیان اینکه به صورت میانگین در استان روزی سه کشته میدهیم، گفت: برای مساله مذکور وقت گذاشته شود. با توجه به آب و هوای خوب استان، سفرهای بین شهری زیاد میشود بنابراین پیگیر باشید تا این میزان تصادف و کشته را شاهد نباشیم.دلایل را احصا کرده و آن را حل کنید.
وی بیان کرد: شهرها باید دوربین ترافیک و اتاق وضعیت ترافیک و راه داشته باشند. شهرداریها و دهیاریها موظف هستند بخشی از اقدامات فرهنگی شان را در این بخش ببرند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان با اعلام اینکه هفته حمل و نقل را در پیش داریم، عنوان کرد: همه باید در شهرستانها برنامه داشته باشید. از ظرفیت دانشگاهها استفاده کنید و به سمتی بروید که امسال هفته حمل و نقل متفاوت داشته باشیم.
خانچی پروژههای اربعین و آلایندگی را جز ضروریات خواند و ادامه داد: این موارد مرتب پیگیری شوند و به زمان اربعین موکول نشوند.
وی اظهار کرد: ارزیابی شهرستانها و استان بر اساس داشبوردهای منتاک و سامانه نظارت است. بنابراین تک به تک موارد را بررسی کنید که دادهها کامل باشد و اگر پروژهای بارگذاری نشده از دستگاه متولی پیگیر و مکلف به بارگذاری کنید. همه پروژهها در سامانه عمرانی است، فرمت نظارت به گونهای انجام میشود که گزارش دادن پروژهها باید بر روی این سامانه باشد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان با بیان اینکه ما متولی حوزه عمران استان هستیم، عنوان کرد: همه باید پروژهها را مستمر دنبال و اطلاع رسانی کنید. به طور مثال اگر تصادفی پیش میآید نفر اول که در محل حادثه حاضر میشود باید معاونین عمرانی باشند.
خانچی افزود: برای برخی حوزهها جلسات مشترک برگزار کنید و هم افزایی داشته باشید.
وی گفت: ایام پایان سال و اوج مسافرتها است. دقت کنید تا حادثهای رخ ندهد، آمادگی ما میتواند باعث کاهش حوادث شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان اظهار کرد: در بارندگیهای اخیر در شهرستانها خوب کار شد اما تا ایده ال فاصله داریم.
در این جلسه مدیرکل امور روستایی استانداری و مدیر کل امور شهری استانداری مباحث مرتبط با حوزه خود را توضیح و نکات لازم را مطرح کرده و از معاونین خواستار انجام آنها شدند.
همچنین برگزاری کارگاه آموزشی بخش دیگری از این برنامه بود که نقطه نظرات و الزامات حوزه ایمنی و ترافیک توسط سرهنگ مهرآفرین مطرح و آموزش داده شد.
در ادامه نیز مباحث نیروگاههای خورشیدی و تنش برقی، سازگاری با کم آبی و مباحث تنش آبی، مباحث مرتبط با اداره کل فنی، امور عمرانی و حمل و نقل و آموزش ارائه شد.
همچنین، معاونین عمرانی فرمانداریها به بیان مسائل و مشکلات خود در خصوص پروژهها و یا سامانه مربوط به ثبت پروژهها پرداختند.
در پایان از چند معاونت عمرانی و دفتر فنی که در ارزیابی بیشترین امتیاز را کسب کردند تجلیل شد.
انتهای پیام
نظرات