• سه‌شنبه / ۲۰ آذر ۱۴۰۳ / ۱۵:۵۵
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1403092014898
  • خبرنگار : 50034

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان خبر داد

اتصال ۷۲۶ مشاور املاک همدانی به سامانه کاتب

اتصال ۷۲۶ مشاور املاک همدانی به سامانه کاتب

ایسنا/همدان معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان همدان گفت: تا هشتم آبان امسال ۷۲۶ مشاور املاک استان همدان به سامانه کاتب متصل شدند.

محمد معینی سه‌شنبه ۲۰ آذرماه در جمع خبرنگاران، با اشاره به قانون الزام ثبت رسمی اسناد، اظهار کرد: قانون الزام ثبت رسمی اسناد یک قانون نوپایی است که سابقه تقنینی ندارد و برای اولین بار با این کیفیت تصویب شده است.

وی افزود: جامعه هدف این قانون مشاورین املاک هستند که ممکن است به دلیل عدم آشنایی از این قانون تمکین نکنند.

وی یادآور شد: این قانون در تاریخ ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ تصویب شده که از سوم تیرماه لازم الاجرا شده است به طوری‌که از این تاریخ اگر سند رسمی تک برگ صادر شود کسی نمی‌تواند راجع به این سند معامله عادی انجام دهد.

معینی خاطرنشان کرد: در این قانون پیش‌بینی شده ظرف یکسال هر اقدامی برای اموال غیرمنقول باید از طریق ثبت‌در سامانه انجام شود البته تا زمانیکه سامانه راه‌اندازی نشده نیازی به ثبت نیست و مردم یکسال فرصت دارند اقدامات لازم درباره اموال غیرمنقول خود را انجام دهند.

وی با اشاره به مقاومت‌های موجود در این زمینه، گفت: یکی از مشکلات دلالان و مشاوران املاک است که هیئت نظارت بر مشاوران املاک تشکیل شده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان همدان  تأکید کرد: به همه شهرستانها ابلاغ شده که مشاورین املاک در سامانه کاتب ثبت‌نام کنند تا معاملات ازطریق ثبت‌ در این سامانه انجام شود.

وی با بیان اینکه ۲۰۳۲ مشاور املاک در استان همدان وجود دارد، خاطرنشان کرد: تا ۸ آبان امسال ۷۲۶ نفر به سامانه کاتب متصل شدند، به طوری‌که تاکنون بیش از ۵۰ درصد مشاورین املاک به سامان کاتب متصل شدند.

معینی با اشاره به اینکه بعد از اتصال کسی حق ندارد معاملات را با اسناد عادی انجام دهد، افزود: در ماده ۱۰ این قانون گفته شده سازمان ثبت اسناد و املاک مکلف است ظرف یکسال این سامانه را راه‌اندازی کند و افراد دارای اموال غیرمنقول عادی و رسمی خود را در این سامانه ثبت کنند ضمن اینکه از تاریخ لازم الاجرا شدم این قانون افراد پنج سال فرصت دارند اسناد رسمی دریافت کنند.

این مقام مسئول با بیان اینکه در شهر همدان سرقت و توهین بیشترین فراوانی را دارد، خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه جرم اول استان سرقت است در استان قرارگاه مقابله و پیشگیری از سرقت تشکیل شده است.

وی اظهار کرد: این قرارگاه تا شش ماهه اول امسال ۲۸ مصوبه داشته که ۲۶ مصوبه به‌طور کامل اجرایی شده است.

معینی با اشاره به کاهش ۱۴ درصدی سرقت و افزایش ۲۷.۵ درصد کشفیات در استان، بیان کرد: آمار پرونده‌های سرقت استان همدان ۹۸۵۵ فقره بوده که به ۵۵۵۴ پرونده رسیده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان همدان تأکید کرد: توهین بیشترین فراوانی در جرایم استان را دارد که نیاز به کار فرهنگی در این زمینه است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha