• چهارشنبه / ۲۱ آذر ۱۴۰۳ / ۰۷:۲۶
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1403092014768
  • خبرنگار : 71955

عضو شورای عالی آموزش و پرورش پیشنهاد کرد

تشکیل کمیته‌ای برای رسیدگی به رتبه‌بندی معلمان معترض و بازنشستگان فاقد رتبه

تشکیل کمیته‌ای برای رسیدگی به رتبه‌بندی معلمان معترض و بازنشستگان فاقد رتبه

عضو شورای عالی آموزش و پرورش خواستار تشکیل کمیته‌ای برای رسیدگی به موضوع رتبه‌بندی معلمان شد و گفت: در این خصوص یک عده معترض هستند و عده‌ای نیز بدون رتبه‌بندی بازنشسته شده‌اند؛ این امر نیازمند این است دولت با تشکیل کمیته‌ای تصمیم‌گیری و رسیدگی به موضوع را در دستور کار قرار دهد.

علی اصغر فانی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره موضوع برقراری عدالت در راستای اجرایی شدن نظام رتبه‌بندی معلمان گفت: رتبه‌بندی معلمان وقتی موثر است که معلم حقوق متعارف بگیرد و بر اساس آن زندگی خود را بگذراند. پایه حقوق باید متناسب با نیاز معلم باشد که این امر در حال حاضر محقق نشده است، بنابراین نیاز به یک لایحه قانونی خاص معلمان داریم. قانون مدیریت خدمات کشوری کارمندان برای معلمان نیز اجرا می‌شود درحالی که معلم کارمند نیست.

وی با بیان اینکه علی رغم تصورات، معلم سه ماه تعطیلی ندارد بلکه مانند همه کارمندان یک ماه تعطیل است گفت: معلم دو ماه دیگر را باید در کلاس‌های ضمن خدمتی که آموزش و پرورش برگزار می‌کند، شرکت کند اما تاکنون آموزش و پرورش در برگزاری این کلاس‌ها کوتاهی کرده است. معلم سرکلاس یک لحظه بیکار نیست در حالی که کارمندان وقت استراحت بیشتری دارند این در حالیست که هر یک ساعت تدریس حداقل دو ساعت خستگی برای معلم به همراه دارد.

عضو شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه معلم ۲۲ ساعت و کارمند ۴۲ ساعت در هفته کار می‌کند ادامه داد: این عدد نشان می‌دهد سختی کار معلم دوبرابر سختی کار کارمند است، بنابراین معلم یک قانون استخدام خاص خود مانند ساماندهی و بهسازی منابع انسانی و ارزیابی و رتبه‌بندی نیاز دارد.

فانی با بیان اینکه رتبه‌بندی بدون ارزیابی کافی انجام شده است عنوان کرد: این قانون تنها ۵۸ هزار میلیارد تومان برای دولت هزینه به همراه داشته؛ یک عده معترض هستند و یک عده بدون رتبه‌بندی بازنشسته شده‌اند که نیازمند این است دولت با تشکیل کمیته‌ای دراین خصوص تصمیم‌گیری و رسیدگی به موضوع را در دستور کار قرار دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۹-۲۱ ۱۱:۴۵

در قسمت معاونت پشتیبانی وزارتخانه احتیاج به تغییرات اساسی است و نارضایتی ها بی شمار از قسمت معاونت پشتیبانی وزارتخانه است بازنشسته ها کارنامه سبز ها معلمان غیر رسمی و.....

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۲۲ ۰۸:۰۷

این رتبه بندی در نهایت بی عدالتی انجام شد . به عده ای بی دلیل و با سابقه کم و مدرک پایین تر ، با مدارک جعلی و فاقد ارزش رتبه ای بالاتر از معلم باسابقه و مدرک بالاتر داده شد . آیا این عدالته یا ترویج جعل و نادیده گرفتن تمام زحمات افراد با سابقه بالا

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۲۲ ۲۳:۰۳

رتبه بندی طوری امتیاز بندی شده که به راحتی میشه تقلب کرد اگر رتبه بندز فقط از روی سابقه و مدرک تحصیلی تنظیم بشه احتمال تقلب در ان خیلی کم است به خود من گفتند چون مدرک شما فوق دیپلم است رتبه شما تا رتبه سه می تواند باشد

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۲۴ ۱۳:۱۸

رتبه بندی کاملاناعادلانه بود طرف معاون اجرایی بوده بدون سابقه آموزشی رتبه ۴ گرفت ولی من وخیلی از امثال من با سابقه تدریس ۳۰سال حتی مدارک غیر مهم که هیچ تاثیری تو تدریس وتجربه معلم نداشته هم دادا بودیم ولی رتبه خیلی پایین دادند وبعد ازاعتراض ۳ دادند

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۲۵ ۱۳:۰۹

بله من هم درست در همین شرایط با سابقه ۲۷که به من رتبه ۲ داده بودند بعد از اعتراض رتبه ۳ دادند