• سه‌شنبه / ۲۰ آذر ۱۴۰۳ / ۱۲:۱۲
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1403092014587
  • خبرنگار : 50598

تردد فراوان زمستانی در محورهای استان مرکزی، فرصت و تهدید

تردد فراوان زمستانی در محورهای استان مرکزی، فرصت و تهدید

ایسنا/مرکزی رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: تردد زیاد در استان‌ مرکزی، یک فرصت از لحاظ اقتصادی و فرهنگی است ولی می‌تواند یک نوع تهدید در بحث تصادفات، آلودگی و آسیب به زیرساخت‌ها نیز باشد که این تهدید را می‌توان با راهکارهایی به حداقل کاهش داد یا مرتفع کرد.

سرهنگ روح الله آشوری، اظهار کرد: استان مرکزی در هشت ماهه امسال در بحث تعداد تصادفات و متوفیان، روند کاهشی داشته است و این مهم، حاصل رعایت قوانین و مقررات و زحمات دستگاه‌های دخیل در این حوزه بوده است. با اقداماتی که در محور زالیان انجام شده امسال ۳۰ نفر، معادل ۳۱ درصد کاهش در جان باختگان ترافیکی در این محور داشتیم.

وی با بیان اینکه استان مرکزی دارای ۲۰ گردنه برف‌گیر است، گفت: در سال ۱۴۰۲ به ترتیب استان‌های تهران، البرز، قم، مرکزی و قروین بیشترین تردد را در فصل زمستان داشتند و امسال نیز تصور می‌کنیم، چنین باشد.

وی اضافه کرد: تردد زیاد در استان‌ مرکزی، یک فرصت از لحاظ اقتصادی و فرهنگی است ولی این تردد که بعضا از ۸۰۰ هزار تا یک میلیون خودرو در روز است، می‌تواند یک نوع تهدید در بحث تصادفات، آلودگی و آسیب به زیرساخت‌ها نیز باشد که می‌توان این تهدید را با راهکارهایی به حداقل کاهش داد یا مرتفع کرد.

آشوری با تاکید بر اینکه باید بعضی خلاء‌های موجود در محورهای استان را به حداقل رساند، گفت: محور کنارگذر شمالی اراک، تقاطع‌های غیر هم‌سطح و محورهای اراک - قم و ساوه - تهران از جمله محورهایی هستند که در زمستان باید بیشتر به آنها توجه داشت.

وی با اشاره به کمبود یا نبود جرثقیل سنگین در استان مرکزی تصریح کرد: محور اراک - قم در فصل زمستان به  یک محور یخ‌زده و ‌مه‌گیر تبدیل می‌شود که ضرورت دارد یک خودرو نمک‌پاش و جرثقیل سنگین در این محور مستقر شود.

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی افزود: در آزادراه ساوه - تهران نیز یخ‌زدگی در لاین سرعت را داریم که باعث انحراف خودروها می‌شود و بایستی اقدامات لازم برای رفع این مشکل صورت گیرد.

وی با بیان اینکه عامل ۷۰ درصد سوانح و حوادث ترافیکی، انسان است، گفت: این مهم، اهمیت آموزش همگانی و بازآموزی قوانین راهنمایی و رانندگی را نشان می‌دهد.

آشوری با اشاره به وجود ۷ هزار واحد صنعتی در استان مرکزی تصریح کرد: صنعتی بودن استان باعث افزایش تردد بویژه در بخش خودروهای سنگین و افزایش ریسک تصادفات شده است.

مهرداد جهانی، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی نیز اظهار کرد: سازمان راهداری استان مرکزی امسال ۴۲۰ نفر نیرو را در قالب ۶۰ اکیپ به کار گرفته و ۲۴۰ دستگاه ماشین‌آلات سنگین، نیمه‌سنگین و سواری برای خدمت‌رسانی در زمستان امسال در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به وجود ۳۵ راهدارخانه در سطح راه‌های استان مرکزی گفت: این راهدارخانه‌ها آماده پذیرایی از افراد گرفتار در راه‌های استان هستند. برای زمستان امسال ۴۶ هزار تن شن و نمک در راهدارخانه‌ها تجمیع کرده‌ایم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha