• سه‌شنبه / ۲۰ آذر ۱۴۰۳ / ۰۹:۳۵
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1403092014321
  • منبع : سازمان غذا و دارو

رییس اداره فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو اعلام کرد

کنترل دقیق واردات برنج / جلوگیری از ورود محموله‌های نامنطبق به کشور

کنترل دقیق واردات برنج / جلوگیری از ورود محموله‌های نامنطبق به کشور

رئیس اداره فرآورده‌های غذایی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: تمامی محموله‌های برنج وارداتی از مبادی رسمی از طریق گمرکات کشور که در سامانه غذا و دارو اظهار می‌شوند، تحت آزمایش‌های دقیق و پیشرفته قرار می‌گیرند تا از ایمنی و سلامت آن‌ها اطمینان حاصل شود.

به گزارش ایسنا، مهندس افخم محمدعلیزاده با اشاره به فرآیند نظارت بر واردات برنج گفت: تمامی برنج‌های وارداتی پیش از ورود به کشور، از نظر آلودگی‌های شیمیایی، میکروبی و فلزات سنگین نظیر آرسنیک به دقت بررسی می‌شوند. این آزمایش‌ها در مراکز تخصصی و با استفاده از پیشرفته‌ترین تجهیزات انجام می‌شود تا هیچ‌گونه خطری متوجه سلامت مصرف‌کنندگان نباشد.

وی با تاکید بر رعایت کامل استانداردهای ایمنی و سلامت در واردات مواد غذایی افزود: محصولات غذایی وارداتی، از جمله برنج، تنها در صورتی اجازه ورود به بازار را دارند که تمامی شاخص‌های کیفی و سلامت را رعایت کرده باشند. در غیر این صورت، از ورود محموله‌های نامنطبق به کشور جلوگیری خواهد شد.

علیزاده ضمن حمایت از تولیدات داخلی گفت: سیاست‌های کلان کشور بر تقویت تولید داخلی تأکید دارند و واردات محصولات غذایی، تنها در موارد ضروری و برای تأمین نیاز مصرف‌کنندگان انجام می‌شود. در این زمینه، سازمان غذا و دارو همواره تلاش می‌کند تا ضمن نظارت کامل بر کیفیت محصولات وارداتی، به توسعه و تقویت کشاورزی داخلی نیز کمک کند.

وی همچنین با اشاره به دغدغه‌های نمایندگان مجلس درباره حمایت از تولید داخلی و موضوع ارز دارو، اظهار کرد: این دغدغه‌ها بسیار ارزشمند هستند و سازمان غذا و دارو تلاش دارد ضمن رعایت قوانین، واردات را مدیریت و سلامت محصولات عرضه‌شده در بازار را تضمین کند.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، علیزاده در ادامه با رد موضوع واردات برنج قاچاق تأکید کرد: بسیاری از محصولات از مسیرهای رسمی نظیر پیله‌وری، ملوانی و ته‌لنجی که تحت نظارت وزارت بهداشت نیست؛ وارد کشور می‌شوند که در برخی موارد حتی کشتی‌های بزرگ را شامل می‌شود. این مسیرها بدون هماهنگی با سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت انجام می‌شوند. همچنین، سازمان اموال تملیکی مطابق قانون محصولات اظهار نشده، متروکه و قاچاق را در صورتی که قابلیت مصرف داشته باشند، به بازار عرضه می‌کند.

وی در پایان از مردم خواست با اطمینان کامل از محصولات غذایی عرضه‌شده در بازار استفاده کنند و تأکید کرد: سلامت مردم اولویت اصلی سازمان غذا و دارو است و تمامی اقدامات نظارتی با هدف حفظ این سلامت انجام می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha