• یکشنبه / ۱۸ آذر ۱۴۰۳ / ۱۹:۱۷
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1403091813208
  • خبرنگار : 50188

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان:

اطلاعات ناصحیح در سرشماری کشاورزی، برای رفسنجان خسارت‌زاست

اطلاعات ناصحیح در سرشماری کشاورزی، برای رفسنجان خسارت‌زاست

ایسنا/کرمان رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان و قائم مقام سرشماری استان گفت: عدم ارائه اطلاعات صحیح به ماموران سرشماری عمومی کشاورزی خسارت‌های جبران‌ناپذیری برای بخش کشاورزی شهرستان رفسنجان در پی‌خواهد داشت.

محمدرضا وحیدی عصر امروز، ۱۸ آذرماه در جلسه بررسی مسائل سرشماری کشاورزی در رفسنجان اظهار کرد: در روزهای پایانی سرشماری عمومی کشاورزی به عنوان طرحی مهم برای سیاستگذاری و تعیین سرنوشت ۱۰ سال آینده بخش کشاورزی قرار داریم. این طرح از ۱۲آبان آغاز شد و باید طی ۴۵ روز به سرانجام برسد.

وی با بیان این‌که همه دستگاه‌های اجرایی، دهیاران، شوراها و کشاورزان بایستی با مأموران سرشماری برای دستیابی به آمار دقیق همراهی کنند، افزود: تفاوتی که سرشماری امسال نسبت به سرشماری گذشته دارد، ثبت الکترونیکی و لحظه‌ای در سامانه اطلاعات است در حالی که قبلاً برای جمع‌آوری اطلاعات از کاغذ استفاده می‌شد.

وحیدی افزود: در استان کرمان از زمان شروع طرح تا کنون کار سرشماری کشاورزی به صورت مطلوب در حال انجام است و در برخی شهرستان‌ها تا ۱۱۸ درصد رشد داشته‌ایم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان بیان کرد: امیدواریم در زمان مشخص‌شده که ۴۵ روز است این اقدام به طور کامل انجام شود؛ دستیابی به آمار و ارقام دقیق در برنامه‌ریزی برای تامین امنیت غذایی موثر است.

وی گفت: انجام سرشماری طرحی مرسوم برای برنامه‌ریزی و تعریف چشم‌انداز در نقاط مختلف است که انتظار می‌رود کشاورزان در این زمینه اهتمام ویژه داشته باشند.

وحیدی بیان کرد: باید در مدت باقیمانده همه ارکان در مراکز خدماتی جهاد کشاورزی، دهیاران، مأموران سرشماری و کارشناسان فنی پای کار باشند تا اطلاعات دقیق و به سرعت جمع‌آوری شود.

فرماندار رفسنجان نیز در این  جلسه اظهار کرد: در شهرستان رفسنجان تاکنون طرح سرشماری کشاورزی ۳۳ درصد اجرا شده که عقب هستیم و امیدواریم با اقدامات هوشمندانه و تلاش مأموران سرشماری طرح به طور کامل اجرا شود.

حسین رضایی افزود: ۱۰۰۰ حلقه چاه کشاورزی و بیش از ۸۰‌ هزار هکتار باغ پسته در رفسنجان وجود دارد که نیاز است متصدیان چاه‌ها اطلاعات اراضی و مشخصات مالکان را در اختیار ستاد سرشماری و مأموران قرار دهند. در غیر این‌صورت می‌تواند خسارت‌های جبران‌ناپذیری برای بخش کشاورزی و برنامه‌ریزی‌های آینده شهرستان در پی داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha