• شنبه / ۹ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۰:۲۶
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404010903815
  • خبرنگار : 50187

استاندار خبر داد

مسئولیت‌های اجتماعی بنگاه‌های اقتصادی استان کرمان ساماندهی می‌شود 

مسئولیت‌های اجتماعی بنگاه‌های اقتصادی استان کرمان ساماندهی می‌شود 

ایسنا/کرمان استاندار کرمان گفت: استفاده از بنگاه‌های اقتصادی و مسئولیت‌های اجتماعی آنها را در حال ساماندهی داریم تا اتفاقات خوبی برای جهت‌دهی به مسولیت‌های اجتماعی انجام دهیم.

محمدعلی طالبی شامگاه هشتم فروردین در مراسم تجلیل از خیران داوطلبان اجتماعی، خیران را سرمایه‌های اجتماعی و ستون‌های توسعه پایدار دانست و افزود: مهمترین رکن ما برای دستیابی به شعار توسعه پایدار در استان، مشارکت مردم و همراهی آنها در بخش‌های مختلف است که شاهد نقش‌آفرینی خیران در حوزه‌های مختلف هستیم.  

وی با اشاره به تنوع حوزه فعالیت خیران و موسسات خیریه در استان کرمان عنوان کرد: خوب است که با توجه به استعداد و ظرفیت خیران در استان، ساز و کاری را فراهم کنیم تا نیازهای اولویت‌دار و حوزه‌های نیازمند حمایت را مشخص کنیم. 

استاندار کرمان با بیان اینکه همکاری دولت با خیران و موسسات خیریه بسیار مهم است، گفت: دولت در خدمت خیران و موسسات و داوطلبان اجتماعی و تسهیل کننده امور آنهاست و نباید گلایه‌ای از این حیث وجود داشته باشد که دولت مانعی در انجام کار شده باشد.  

وی تهیه گزارشی از اقدامات و فعالیت‌های موثر موسسات خیریه در استان و عرضه آن به مدیران و مردم را مطرح کرد و گفت: حضور موثر خیران در حوزه‌های درمانی، مسکن، پیشگیری از اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی را باید به عینه نشان دهیم.  

طالبی ورود خیران به حوزه‌های جدید از جمله فناوری، هوش مصنوعی، محیط زیست و کارآفرینی را مورد اشاره قرار داد و افزود: با کمک هم امید به آینده را در جامعه تقویت کنیم. 

استاندار کرمان با تاکید بر اینکه با امید می‌توانیم سرمایه‌گذاری و تولید داشته و با ایجاد گردش اقتصادی، مسائل را ساماندهی کنیم، گفت: استفاده از بنگاه‌های اقتصادی و مسئولیت‌های اجتماعی آنها را در حال ساماندهی داریم تا اتفاقات خوبی برای جهت‌دهی به مسولیت‌های اجتماعی انجام دهیم. 

زهرا موسی‌پور، مشاور استاندار کرمان در امور اجتماعی و جذب خیران نیز در این مراسم بر لزوم فرهنگ‌سازی برای کار خیر اشاره کرد و با بیان اینکه به پرورش، تجلیل و رسیدگی به دغدغه خیران نیاز داریم، گفت: در حوزه فرهنگ‌سازی باید بتوانیم فصل‌نامه خیران استان را تهیه کنیم.  

وی ایده «هر کرمانی یک نیکوکار» را مطرح کرد و افزود: این کار خیر در همه گروه‌های جامعه از جمله دانش‌آموزان و کمک به دوستانشان می‌تواند باشد. 

موسی‌پور به موضوع اقتصاد کار خیر پرداخت و گفت: نیازها و اولویت‌های استان را مشخص کنیم و به خیران هم مانند سایر سرمایه‌گذاران و فعالان بخش خصوصی؛ تسهیلات، معافیت‌ها و موارد تشویقی ارائه دهیم. 

وی گفت: در زمینه کار خیر باید به سمتی برویم که همه مجوزهای لازم را تهیه کنیم و براساس علاقمندی خیران با آنها همراهی شود. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha